Διεθνή

Τραμπ εναντίον πάντων

Τραμπ εναντίον πάντων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

«Αλογόφατσα» μπλεγμένη σε «παιχνίδι συνωμοσίας» εναντίον του χαρακτηρίζει ο  Ντόναλντ Τραμπ την ηθοποιό Στόρμυ Ντάνιελς, μέσα από το προσωπικό του δίκτυο «Truth Social».

«Αλογόφατσα» μπλεγμένη σε «παιχνίδι συνωμοσίας» εναντίον του χαρακτηρίζει ο  Ντόναλντ Τραμπ την ηθοποιό Στόρμυ Ντάνιελς, μέσα από το προσωπικό του δίκτυο «Truth Social». Ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων πραγματοποιεί ευρύτερη τριπλή επίθεση εναντίον της ηθοποιού, των δικαστικών αρχών και των πολιτικών του αντιπάλων, στις παραμονές της κρίσιμης δίκης.

Το κατηγορητήριο κατά του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ιδιαίτερα βαρύ, αλλά αυτό δεν αποθαρρύνει τον εκκεντρικό επιχειρηματία και πολιτικό να εκτοξεύσει βαρύτατους χαρακτηρισμούς, πιο βαρείς ακόμη και από αυτούς που χρησιμοποιούν οι ορκισμένοι εξτρεμιστές φίλοι του τυπικότερου εκπροσώπου της πολιτισμικής δεξιάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντόναλντ Τραμπ αποκαλεί «απόλυτη ντροπή» τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την υπόθεση, μιλά για το «αποκρουστικότερο κυνήγι μαγισσών στην ιστορία της χώρας» και κάνει λόγο για «τέσσερις φρικτές, ριζοσπαστικές, αριστερές έρευνες Δημοκρατικών κατά του αγαπημένου σας προέδρου όλων των εποχών».

Πέρα από την προσωπική επίθεση στην Στόρμυ Ντάνιελς και στις «αριστερές φιλελεύθερες αρχές της χώρας», ο Τραμπ στρέφει τα πυρά του και εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων, οι οποίοι θεωρείται ότι βρίσκονται – για μια ακόμη φορά – πίσω από την νέα δικαστική περιπέτεια του «λαοπρόβλητου ηγέτη».

«Οι εχθροί μας θέλουν απεγνωσμένα να μας σταματήσουν», τονίζει ο Τραμπ, «γιατί ξέρουν ότι είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να τους σταματήσουμε, και το γνωρίζουν πολύ καλά. Κοιτάζοντας τις κάλπες, δεν είμαστε εγώ, αλλά εμείς, είμαστε τόσο πολλοί, πιστέψτε το. Κερδίσαμε δύο φορές και τώρα πρέπει να κερδίσουμε και τρίτη φορά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments