Focus

Στέφ Κάρι: Μπερμπόν μπουκάλια ανοίγονται στα αποδυτήρια αντί για σαμπάνια

Στέφ Κάρι: Μπερμπόν μπουκάλια ανοίγονται στα αποδυτήρια αντί για σαμπάνια

Πηγή Φωτογραφίας: British GQ

Η εταιρεία παραγωγής είναι κατά πάσα πιθανότητα Boone County Distilling Co., η οποία λειτουργεί από το 2015, επομένως είναι πιθανό να έχει εμφιαλώσει ένα μπέρμπον πέντε ετών.

Το ουίσκι είναι ένα απλό μπέρμπον που ονομάζεται Gentleman’s Cut Game Changer, το οποίο αποστάχθηκε, παλαιώθηκε και εμφιαλώθηκε στην κομητεία Μπουν του Κεντάκι. Το μείγμα είναι μια αρκετά τυπική φόρμουλα υψηλής περιεκτικότητας σε σίκαλη με 75% καλαμπόκι, 21% και 4% βύνης από κριθάρι, ενώ το ουίσκι παλαίωσε για τουλάχιστον πέντε χρόνια και εμφιαλώθηκε με ABV 42,5%.

View this post on Instagram

A post shared by Wardell Curry (@stephencurry30)

Υπάρχει ένα απόσπασμα που αποδίδεται στον Γουάρντελ Στέφεν Κάρι (το πλήρες όνομα του all-star) στην πίσω ετικέτα της φιάλης, το οποίο αναφέρει το εξής: «Έμαθα με τα χρόνια ότι η ζωή απολαμβάνεται καλύτερα με τη στενή παρέα των άλλων. Είναι εκείνες οι στιγμές του εορτασμού ενός ορόσημου, της απόλαυσης του ατελείωτου γέλιου μέχρι το βράδυ ή απλώς μιας απρόβλεπτης νύχτας που δημιουργεί μια ανάμνηση που μπορείτε πάντα να αναλογιστείτε. Έχω ανακαλύψει εδώ και καιρό ότι αυτές οι αξέχαστες βραδιές συχνά απολαμβάνονται καλύτερα με ένα πλούσιο και εκλεπτυσμένο μπέρμπον, γι’ αυτό είμαι περήφανος που βοήθησα στη δημιουργία ενός νέου χαρακτηριστικού Kentucky Straight Bourbon».

Η εταιρεία παραγωγής είναι κατά πάσα πιθανότητα Boone County Distilling Co., η οποία λειτουργεί από το 2015, επομένως είναι πιθανό να έχει εμφιαλώσει ένα μπέρμπον πέντε ετών. Τέλος, η διεύθυνση που αναγράφεται στο πίσω μέρος του Game Changer είναι η ίδια με αυτή της Boone County Distilling.

View this post on Instagram

A post shared by President Joe Biden (@potus)

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το πότε μπορεί να κυκλοφορήσει αυτό το μπέρμπον. Ωστόσο με τις πιθανότητες οι Warriors να καταφέρουν να φτάσουν στα πλέι-οφ φέτος να φαίνονται αρκετά καλές, ίσως δούμε μερικά μπουκάλια μπέρμπον να ανοίγονται στα αποδυτήρια αντί για σαμπάνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments