Lifestyle

Λουκία Παπαδάκη: «Λέω στον γιο μου ότι και να συμβεί η κοπέλα έχει δίκιο»

Λουκία Παπαδάκη: «Λέω στον γιο μου ότι και να συμβεί η κοπέλα έχει δίκιο»

Πηγή Φωτογραφίας: Gossip-tv

Λουκία Παπαδάκη: Μίλησε επίσης για την εποχή που έπαιζε στη «Λάμψη» τον ρόλο της Σάντρας, που άφησε ιστορία.

Αποκαλυπτική ήταν η Λουκία Παπαδάκη στην εκπομπή του MEGA, «Έλεος!». Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο.

View this post on Instagram

A post shared by Λουκία Παπαδάκη (@papadakeloukia)

«Πολύ ωραίο κι ενδιαφέρον σίριαλ. Πρέπει να ξέρει κι ο κόσμος που μας ακούει ότι είναι απαραίτητο να μας αρέσει αυτό που κάνουμε. Πρέπει να ερωτευτούμε την κάθε δουλειά για να την κάνουμε καλά. Πρέπει να σε ενθουσιάζει και να χαίρεσαι κάθε μέρα που πας. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία. Σε απλά ελληνικά η καλόγρια θα τσακίσει το τεκνό. Δεν το έχει τσακίσει ακόμη» ανέφερε η Λουκία Παπαδάκη.

«Το πάει προς το τσάκισμα κάποια στιγμή. Πόσα χρόνια πια;» ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τα νέα επεισόδια.

«Ρασάτο θα είναι καλύτερο. Αν απολυθώ αύριο από την σειρά, θα είναι εξαιτίας της εκπομπής. Το “Μαύρο Ρόδο” και αυτή η τηλεοπτική περίοδος ήρθε έπειτα από 2,5 χρόνια εξορίας λόγω πανδημίας» σημείωσε.

Μίλησε επίσης για την εποχή που έπαιζε στη «Λάμψη» τον ρόλο της Σάντρας, που άφησε ιστορία.

«Πέρασα υπέροχα, έκανα φίλους και είναι το πρωτόλειο, μιλάμε για 33 χρόνια πίσω, το 1990, δύο γενιές, μιλάμε για ένα άλλο σύμπαν» είπε αρχικά.

«Η Σάντρα ήταν ένα παθιασμένο πλάσμα, ακραίο. Έξω με αντιμετώπιζαν ακραία. Ένα περίεργο πράγμα, δεν με αντιπάθησαν ποτέ, ταυτίστηκαν με τον ρόλο, αλλά μπορούσαν και διαχώριζαν τον άνθρωπο που έβλεπαν με τον ρόλο. Πολλές γυναίκες ταυτίζονταν με τον ρόλο. Δεν ήταν μία κακιά γιατί θα ήταν και αδιάφορη. Ήταν πανούργα, ήταν σέξι, ήταν γοητευτική. Η αφετηρία της Σάντρας ήταν ένας παθιασμένος έρωτας. Για αυτόν τον έρωτα τα έκανε όλα. Είχε λόγο» ανέφερε.

Παρά το ότι η Κάτια Δανδουλάκη ήταν το θύμα της στη σειρά, «περάσαμε πάρα πολύ ωραία με την Κάτια, ήταν και η εποχή τέτοια» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments