Ειδήσεις

Τρομερή ατάκα Κυριάκου για Λουτσέσκου – Γι’ αυτό κάνει “εμπρηστικές” δηλώσεις

Τρομερή ατάκα Κυριάκου για Λουτσέσκου – Γι’ αυτό κάνει “εμπρηστικές” δηλώσεις

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνέντευξη που παραχώρησε κλήθηκε να απαντήσει και στο θέμα των δηλώσεων που κάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στις δηλώσεις που κάνει ανά καιρούς ο Ρουμάνος προπονητής, οι οποίες μπορούν να θεωρηθούν ότι συμβάλλουν στο θέμα της τοξικότητας ανάμεσα σε ομάδες των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε ο σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.

Στην απάντησή του επεσήμανε ότι ένα από τα πιθανά ενδεχόμενα είναι να πρόκειται για μια επιδίωξη του Ραζβάν Λουτσέσκου για τα τραβάει τα βλέμματα πάνω του και να αποφορτίζει την ομάδα από την πίεση.

Αναλυτικά τι ανέφερε ο Κυριάκος Κυριάκος για το θέμα της τοξικότητας στο πρωτάθλημα:

Είναι αλήθεια πως όσο πιο ανταγωνιστικό είναι το πρωτάθλημα, τόσο πιο τοξικό γίνεται;

«Αλήθεια είναι αυτό, γι’ αυτό και πριν είπα ότι καλό είναι να μιλούν λιγότερο οι παράγοντες. Εγώ δεν θα το παίξω ο Ρομπέν τον Δασών και το καλό παιδί. Για μας είναι στρατηγική να κρατούμε χαμηλούς τόνους. Όσο πιο ήρεμη είναι η ομάδα, τόσο καλύτερα είναι τα αποτελέσματα. Όσο υπάρχει εκνευρισμός, αυτό βγαίνει στα αποτελέσματα.

Χωρίς να θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, γιατί δεν χρειάζεται, εμάς η φετινή μας στρατηγική είναι αυτή του 2019. Λέμε όσα θεωρούμε ότι χρειάζεται. Ακούμε να λένε πως μιλάει μόνο ο Λουτσέσκου. Δεν είναι έτσι. Πρώτα απ’ όλα ο Λουτσέσκου δεν ανήκει σε άλλη εταιρεία. Εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ. Είναι το σημαντικότερο στέλεχος της καθημερινότητας του ΠΑΟΚ. Οι πρωταγωνιστές του γηπέδου είναι αυτοί οι οποίοι μπορούν και να μιλούν. Δεν παίζει κάποιο ρόλο, έτσι είναι.».

Για τον Λουτσέσκου όμως λένε ότι μιλάει και ότι συμβάλλει στην τοξικότητα

«Αυτή είναι μια καλή ερώτηση για τον ίδιο τον Λουτσέσκου. Το πιο πιθανό βέβαια είναι να σου απαντήσει με μια κίνηση του χεριού για το πόσο τον ενδιαφέρει και το δεύτερο είναι να πρόκειται για επιδίωξη του. Θέλει να τραβάει πάνω του τα βλέμματα για να αποφορτίζει την ομάδα».

Ναι αλλά έτσι δεν μπορούμε να λέμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν συμβάλλει στην τοξικότητα

«Εδώ πρέπει να κάνουμε έναν ορισμό της τοξικότητας. Γιατί τοξικό δεν είναι να διαμαρτύρεσαι για κάτι που έχει συμβεί. Τοξικότητα είναι να διαμαρτύρεσαι μια ολόκληρη εβδομάδα και να δημιουργείς κλίμα για κάτι που δεν έχει συμβεί και τελικά μπορεί να μην συμβεί καθόλου. Αλίμονο και εμείς έχουμε παραφερθεί, έχουμε διαμαρτυρηθεί, έχουμε πει και μια κουβέντα παραπάνω. Με το να μιλάμε περισσότερο όμως θα τους δώσουμε και παραπάνω ερεθίσματα. Αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος πολλές φορές νιώθει την ανάγκη να μιλήσουμε. Ωστόσο εμείς μιλάμε εκεί που θέλουμε. Στην διάρκεια μιας σεζόν δεν γίνονται να επικοινωνείς τα πάντα. Σας είπα ότι η βασική στρατηγική στόχευση είναι η ομάδα να αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο της. Όσο πιο γρήγορα καταφέρει να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και να αποδώσει το ποδόσφαιρο που θέλει, τόσο πιο γρήγορα θα είμαστε όλοι χαρούμενοι. Άλλοι από την κερκίδα, άλλοι μέσα από τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments