Πολιτική

Άδωνις: Μόνο Κυριάκο θα στηρίξω για Πρωθυπουργό!

Άδωνις: Μόνο Κυριάκο θα στηρίξω για Πρωθυπουργό!

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Σαφή και έγκαιρη τοποθέτηση έλαβε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον απόηχο των δηλώσεων του Νίκου Ανδρουλάκη.

Σαφή και έγκαιρη τοποθέτηση έλαβε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον απόηχο των δηλώσεων του Νίκου Ανδρουλάκη. Για τον Άδωνι, είναι ξεκάθαρο ότι, στις δημοκρατίες, το Μεγάλο Αφεντικό είναι ο Λαός. Αυτός αποφασίζει με την ψήφο του ποιος θα είναι Πρωθυπουργός και ποιο κόμμα θα είναι στην Κυβέρνηση. Αν λοιπόν ο Λαός τον επανεκλέξει βουλευτή, ο Άδωνις αποσαφηνίζει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι η πρώτη και η μόνη επιλογή του για τη θέση του Πρωθυπουργού.

Η δήλωση αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία σήμερα, στον απόηχο των δηώσεων του Νίκο Ανδρουλάκη και την ασάφεια που επιχειρήθηκε να δημιουργήσουν.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει από τώρα λοιπόν, με δήλωσή του, τα εξής: «Δεν θέλω να εμπλακώ σε παιχνίδια που δεν είναι θεσμικά. Δεν συναινώ σε άλλου είδους επιλογές. Ο λαός επιλέγει πρωθυπουργό και εγώ ακούω τον λαό που είναι το μεγάλο αφεντικό. Εγώ δεν πρόκειται εφόσον ο λαός με ξανατιμήσει με την ψήφο του και με εκλέξει βουλευτή να στηρίξω οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο για τη θέση του πρωθυπουργού πλην του Κυριάκου Μητσοτάκη εφόσον η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments