Πολιτική

Πολιτική κόντρα Α. Λοβέρδου με Ν. Ανδρουλάκη για τον «άγνωστο Χ πρωθυπουργό»

Πολιτική κόντρα Α. Λοβέρδου με Ν. Ανδρουλάκη για τον «άγνωστο Χ πρωθυπουργό»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Εσωκομματική ένταση επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μετά τη χθεσινή τοποθέτηση του πρόεδρου του, Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος δήλωσε ότι εφόσον δεν υπάρξει αυτοδυναμία στις εκλογές, δεν θα αποδεχθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα για τη θέση του Πρωθυπουργού, αλλά άλλο πολιτικό πρόσωπο.

Η τοποθέτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τις μετεκλογικές συνεργασίες προκάλεσε εσωκομματικές αντιδράσεις με πρωτοκλασάτα στελέχη να επικρίνουν τον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα – για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες», ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, επισημαίνοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό, άρα όποιος το ψηφίζει, το ψηφίζει για να είναι αυτός ο ηγέτης χώρας».

«Είναι πολιτικά παράδοξο ο Ανδρέας Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γιάννη Οικονόμου και τον Άκη Σκέρτσο», ήταν το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη, με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να «αδειάζει την πολιτική ηγεσία» λέγοντας ότι δεν γνώριζε σχετικά με την επιλογή του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ να αναφερθεί στην αξιοποίηση πολιτικών προσώπων σε μια ενδεχόμενη κυβέρνησης συνεργασίας.

«Πρόκειται για μια προσθήκη στην όλη συζήτηση», τόνισε και υπογράμμισε ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να καταγράψει όσον το δυνατόν μεγαλύτερο εκλογικό αποτύπωμα.

«Όλα θα τα δείξει η κάλπη», υποστήριξε ο κ. Λοβέρδος, ενώ σχετικά με τις δημοσκοπήσεις, είπε πως «μετά το τραγικό συμβάν στα Τέμπη επικρατεί μια διανοητική ακαταστασία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments