Αθλητισμός

Προς αποδοχή της πρόσκλησης από τον Μπένετ οι Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Μαρινάκης και Σαββίδης

Προς αποδοχή της πρόσκλησης από τον Μπένετ οι Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Μαρινάκης και Σαββίδης

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Όπως όλα δείχνουν πάμε για μεγάλη και κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα σε ιδιοκτήτες του Big-4, Αχιλλέα Μπέο, εκπρόσωπο του Άρη, Τάκη Μπαλτάκο και Μπένετ.

Μεγάλη και κρίσιμη μέρα η σημερινή για τη συνέχεια της Super League αλλά και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Όπως όλα δείχνουν η πρόσκληση του επικεφαλή της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ προς τους ισχυρούς άνδρες των τεσσάρων μεγάλων θα γίνει αποδεκτή και σήμερα στις 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη με την παρουσία του Τάκη Μπαλτάκου.

Στο τραπέζι θα πέσουν σίγουρα οι διαιτησίες από τα παιχνίδια Άρης-ΠΑΟΚ και κυρίως ΑΕΚΠαναθηναϊκός, καθώς είναι αυτά που ξεσήκωσαν…θύελλα αντιδράσεων.

Πιο συγκεκριμένα στη συνάντηση, πρόκειται να βρεθούν οι ισχυροί άνδρες των Big 4, δηλαδή ο Γιάννης Αλαφούζος από τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την ΑΕΚ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τον Ολυμπιακό και (μέσω τηλεδιάσκεψης) ο Ιβάν Σαββίδης από τον ΠΑΟΚ. Εκπροσώπηση θα έχουν και οι άλλες δύο ομάδες των playoffs, ο αντιπρόεδρος του Άρη, Παναγιώτης Μπιλίρης και ο Αχιλλέας Μπέος από τον Βόλο.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση των «μεγάλων» μετά από τρία χρόνια και το ραντεβού-τότε σε κεντρικό ξενοδοχείο με θέμα τις εκλογές της ΕΠΟ και τους διαιτητές των playoffs της περιόδου 2020/21.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι ομάδες επιθυμούν τον ορισμό elite διαιτητών στα παιχνίδια των playoffs, κάτι με το οποίο δεν διαφωνούν και οι υπόλοιποι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments