Pagenews.gr Οδηγός. Παραγωγή pagenews.gr

Δημήτρης Παπαχρήστου υπ. Δήμαρχος Σαρωνικού στο pagenews.gr: Οι θέσεις της παράταξης “Σαρωνικός Ξεκινάμε”

Ο Δημήτρης Παπαχρήστου υπ. Δήμαρχος Σαρωνικού μίλησε στο pagenews.gr όπου αναφέρθηκε στις θέσεις της παράταξης "Σαρωνικός Ξεκινάμε"

Ο Δημήτρης Παπαχρήστου υπ. Δήμαρχος Σαρωνικού  μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή OΤΑNEWS με τον Γιώργο Λαιμό όπου αναφέρθηκε στις θέσεις της παράταξης “Σαρωνικός Ξεκινάμε”.

Δημήτρης Παπαχρήστου υπ. Δήμαρχος Σαρωνικού στο pagenews.gr: Οι θέσεις της παράταξης “Σαρωνικός Ξεκινάμε”

Ο κ. Παπαχρήστου υπογράμμισε: “Εμείς στο Δήμο Σαρωνικού έχουμε ξεκινήσει από πέρυσι το Μάιο να δημιουργήσουμε τη δική μας παράταξη η παράταξη λέγεται Σαρωνικό Ξεκινάμε, σήμερα έχουμε 87 μέλη. Ο Δήμος Σαρωνικού που είναι εκτός δήμου ξεκινάει από τον Κουβαρά, πιάνει Καλύβια, Σαρωνίδα, Ανάβυσσος, Παλαιά Φώκαια . Είναι ένας πολύ μεγάλος δήμος και με πολύ όμορφη ακτογραμμή . Σε αυτή την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει από πέρυσι το Μάιο , έχουμε χωρίσει τομείς εργασίας και η πρότασή μας είναι ότι θέλουμε να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα το οποίο θα είναι πραγματικά ειλικρινές και θα είναι αυτό που θα έρθει να λύσει βασικές ανάγκες αυτή τη στιγμή στο Δήμο Σαρωνικού..”.

Παράλληλα τόνισε: “Αυτή τη στιγμή στο Δήμο Σαρωνικού έχουμε βασικά θέματα καθημερινότητα τα οποία είναι η βάση που πρέπει να ξεκινήσουμε και να χτίσουμε. Ξεκινάμε από τους δρόμους, έχουμε ένα τεράστιο οδικό δίκτυο το οποίο είναι σε πάρα πολύ κακή κατάσταση , μετά έχουμε καθαριότητα , είμαστε ένας Δήμος ο οποίος ιδίως την καλοκαιρινή περίοδο διπλασιαζόμαστε σε κατοίκους. Έχουμε πάρα πολύ όγκο κλαδιών, πάρα πολλές άτυπες χωματερές, είναι ένα πάρα πολύ βασικό και καίριο ζήτημα  για το Δήμο μας. Όχι μόνο για θέματα υγιεινής αλλά και ότι σε κάθε γωνία έχουμε μια χωματερή αλλά και θέματα κόστους. Το κόστος που μας βγαίνει σας δήμος για όλη αυτή τη διαχείριση του όγκου είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο και σημαντικό κομμάτι που θα πρέπει να δούμε σοβαρά γιατί αυτά τα λεφτά τα οποία δαπανάμε δεν έχουν και αποτέλεσμα σήμερα. Θα μπορούσαν να έμεναν σε έναν κουμπαρά και να κάναμε εξωραϊσμούς και πράγματα τα οποία έχει ανάγκη ο Δήμος. Θα κλείσω με το θέμα της αποχέτευσης..”.