Lifestyle

Ελένη Τσολάκη: Τι συμβαίνει με τον πρώην αρχισυντάκτη της;

Ελένη Τσολάκη: Τι συμβαίνει με τον πρώην αρχισυντάκτη της;

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ελένη Τσολάκη: Μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη μπορεί να κάνουμε τη δουλειά μας, αλλά δεν μας βγαίνει να την κάνουμε με την ίδια χαρά και το ίδιο κέφι

Με την Ελένη Τσολάκη ξεκίνησε στο The 2Night Show της Τετάρτης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν δίστασε να σχολιάσει τις εκπομπές που συμμετείχε η παρουσιάστρια στο ξεκίνημα της καριέρας της.

View this post on Instagram

A post shared by elenitsolaki (@elenitsolaki)

Ενώ έχει δεχτεί σχόλια που την πλήγωσαν ακόμη και για τον γάμο της: «Με τον Παύλο είμαστε μαζί επτά χρόνια. Έναν χρόνο μετά τον γάμο μας μάς χώρισαν. Όσο με πλήγωναν στην αρχή όσα γράφονταν άλλο τόσο με πληγώνουν και τώρα», παραδέχτηκε. Η ίδια όμως έχει αναρωτηθεί πολλές φορές αν έχει στεναχωρήσει κάποιον με τη δουλειά της.

Συγκεκριμένα η Ελένη Τσολάκη είπε στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1: «Δεν το θυμάμαι να έχει γίνει κουβέντα. Έχω πάρει μόνη μου τηλέφωνο ανθρώπους που έχω την οικειότητα, γιατί ντρέπομαι κιόλας, να ρωτήσω αν τους στεναχώρησα. Εκείνα τα πρώτα χρόνια ήταν και λίγο διαφορετικά πράγματα στην τηλεόραση» είπε.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε το γεγονός ότι παλιότερα η παρουσιάστρια συμμετείχε σε πάνελ που έτυχε να ενοχλήσουν με τα σχόλιά τους: «Θα σου πω. Δεν θέλω να δικαιολογείσαι για τον εαυτό μου και να ξέρεις ότι όλα τα χρόνια στο τέλος της ημέρας, το βράδυ που έπεφτα να κοιμηθώ, πάντα είχα στο μυαλό μου αν έχω πειράξει κάποιον ή αν έχω πει κάτι που αυτόν που αφορούσε και το είδε από το σπίτι μπορεί και να αισθάνθηκε άβολα.

Για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο για την Ελένη Τσολάκη. Έχει ένα συμβόλαιο που τελειώνει με το Open και δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τις διαπραγατεύσεις της για ένα επόμενο: «Τελειώνουμε φέτος Δεν το ξέρω ακόμα τι θα κάνω του χρόνου.

View this post on Instagram

A post shared by elenitsolaki (@elenitsolaki)

Έχουμε κάνει μερικές κουβέντες με τον σταθμό, υπάρχει διάθεση και από τους δυο μας, θα δούμε όμως τι θα είναι αυτό και πώς θα είναι. Είναι όμορφο να βλέπει κάποιος τη δουλειά σου και μετά από πάρα πολλά χρόνια προσπάθειας να σου λέει ότι το κάνεις ωραία και να δούμε και κάτι άλλο.

Είμαι ήδη 2,5 χρόνια στο Οpen και είμαι καλά και με τους ανθρώπους του έχω μια ωραία προσωπική σχέση νομίζω πάντα προέχει να κάνεις μια κουβέντα με εκείνους», ήταν η απάντησή της σχετικά με την εξέλιξή της.

Βέβαια πάντα υπάρχει και το όνειρο της καθημερινής εκπομπής: «Επειδή νιώθω καλά, αισθάνομαι ότι αυτή η εκπομπή μου ταιριάζει, αισθάνομαι ότι πατάω, για πρώτη φορά ίσως ξέρω τι θέλω να κάνω. Θα έκανα με χαρά πρωινό. Θα έκανα τα πάντα που θα είχαν τις προδιαγραφές που έχω στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή επαγγελματικά. Δηλαδή, να είναι ένα καλό επόμενο βήμα για μένα μια καλή ομάδα, τους ανθρώπους που θέλω», πρόσθεσε η Ελένη Τσολάκη για το ενδεχόμενο να βρεθεί με δική της καθημερινή εκπομπή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments