ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Τάσος Γαϊτάνης
Εκπρόσωπος Τύπου Νέας Δημοκρατίας

Τάσος Γαϊτάνης στο pagenews.gr: Έχουμε κυβέρνηση και πρωθυπουργό που μπορεί να λάβει άμεσα αποφάσεις

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσος Γαϊτάνης αναφέρθηκε στις εκλογές της 21ης Μαΐου, για το φράχτη στον Έβρο αλλά και για την πολυτελή βίλα του Γιάννη Ραγκούση.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσος Γαϊτάνης μίλησε  στο pagenews.gr και και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου  όπου  αναφέρθηκε στις εκλογές της 21ης Μαΐου, για το φράχτη στον Έβρο αλλά και για την πολυτελή βίλα του Γιάννη Ραγκούση.

Τάσος Γαϊτάνης στο pagenews.gr: Για τις εκλογές 

“Προφανώς ο στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι να πετύχουμε την αυτοδυναμία αυτό όμως δεν το λέμα διαπνεούμενοι από οπαδικά κριτήρια γιατί θέλουμε να κερδίσουμε τις εκλογές. Νομίζω ότι αποδείξαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια σε δύσκολους καιρούς γεωπολιτικά ασταθής, με υγειονομική και ενεργειακή κρίση ότι είναι προς το συμφέρον της χώρας να έχει μια κυβέρνηση και έναν πρωθυπουργό που μπορεί να λάβει άμεσα αποφάσεις. Να σας υπενθυμίσω τον Έβρο, τον Φεβρουάριο και το Μάρτιο του 2020 στην υβριδική επίθεση που επιχείρησε τότε η Τουρκία με την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού, να σας υπενθυμίσω τη δυνατότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλαμβάνει άμεσα δράσεις  κατά την πρώτη περίοδο της πανδημίας, υλοποιήσαμε πλήρως το προεκλογικό μας πρόγραμμα το οποίο μας ψήφισαν οι Έλληνες πολίτες, μειώνοντας φόρους , εισφορές, δημιουργώντας πολλές και καλές επενδύσεις στη χώρα..” σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γαϊτάνης.

Τάσος Γαϊτάνης στο pagenews.gr: Για το φράχτη στον Έβρο

“Γνωρίζουμε όλοι ποια ήταν η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό, ειδικά πολιτική ανοιχτών θυρών. Ο κ. Τσίπρας μας έλεγε ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα εμείς αποδέιξαμε ότι και τα χερσαία και τα θαλάσσια σύνορα της χώρας προφανώς υφίστανται και φυλλάσονται όπως πρέπει. Σας θυμίζω ότι η κ. Αναγνωστοπούλου υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μας έλεγε ότι οι μετανάστες λειάζονται και εξαφανίζονται, είναι το κόμμα που δημιούργησε το χάος στην Ειδομένη ή τη μεγάλη ντροπή της Μόριας που το BBC το καλοκαίρι του 2018 έλεγε ότι είναι το χειρότερο μέρος προσφύγων στον πλανήτη..”. υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Τάσος Γαϊτάνης στο pagenews.gr: Για τη βίλα Ραγκούση 

“Υπάρχουν ερωτηματικά. Καταρχήν πόσο νόμιμο και ηθικό είναι να παίρνει κάποιος από το Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας που είναι για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας για να τους δώσει τη δυνατότητα να βάλουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους. Παίρνει τελικά ο κ. Ραγκούσης ένα δάνειο για να αποκτήσει βίλα με πισίνα. Να βλέπουμε από τις φωτογραφίες ότι μόνο η έκταση της πισίνας είναι ένα διαμέρισμα σχεδόν. Πόσο νόμιμο και ηθικό είναι αυτό;..”.