Lifestyle

Celine Dion: Αδημοσίευτες φωτογραφίες απο τα γενεθλιά της

Celine Dion: Αδημοσίευτες φωτογραφίες απο τα γενεθλιά της

Πηγή Φωτογραφίας: Women's Health

Celine Dion: Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της, η ομάδα της σταρ ανέβασε ένα βίντεο με αδημοσίευτο υλικό με βίντεο και φωτογραφίες από την πορεία της στο τραγούδι και την προσωπική ζωή της "βασίλισσας της κορώνας".

Ύστερα από το δύσκολο βίντεο που χρειάστηκε να γυρίσει, ενημερώνοντας τους φαν της για το πρόβλημα υγείας με το οποίο διαγνώστηκε, η Celine Dion έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ακυρώνοντας τη μεγάλη παγκόσμια περιοδεία που είχε ξεκινήσει. Με μία ομάδα γιατρών να την υποστηρίζει, η διάσημη σταρ είχε δηλώσει πως χρειαζόταν λίγο χρόνο για να μπορεί να βρει μία θεραπεία που να της ταιριάζει, ώστε να συνεχίσει να ζει τη ζωή της όσο καλύτερα γίνεται.

View this post on Instagram

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της, η ομάδα της σταρ ανέβασε ένα βίντεο με αδημοσίευτο υλικό με βίντεο και φωτογραφίες από την πορεία της στο τραγούδι και την προσωπική ζωή της “βασίλισσας της κορώνας”. “Σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα, θα θέλαμε να ευχηθούμε στην αγαπημένη μας Celine να έχει ευτυχισμένα γενέθλια. Σε όλους τους φαν που θα ήθελαν να αφήσουν ένα μήνυμα για τη Celine με αυτή την αφορμή, σας παρακαλούμε να αναρτήσετε ένα βίντεο ή μία φωτογραφία σας στον λογαριασμό σας στο Instagram, το Twitter ή το TikTok, χρησιμοποιώντας το hashtag, #LetsTalkAboutLove25, ώστε να το προσθέσουμε στον πίνακα με τα μηνύματα”, ανέφερε η λεζάντα της ανάρτησης.

View this post on Instagram

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Τον τελευταίο καιρό η ομάδα της Dion έχει αναλάβει ενεργά τον λογαριασμό της στο Instagram, ανεβάζοντας throwback φωτογραφίες και βίντεο από την καριέρα της ηθοποιού. Πριν από λίγες ημέρες, συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από την ερμηνεία της σταρ στα Όσκαρ για το πιο γνωστό της τραγούδι “My Heart Will Go On”. Έτσι, η ομάδα της ανέβασε στιγμιότυπα από το βίντεο κλιπ με 4Κ ανάλυση και στιγμές που δεν είχαν δημοσιευτεί ξανά από το 1997.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments