ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Μακάριος Λαζαρίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας

Μακάριος Λαζαρίδης στο pagenews.gr: Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει διαχρονικά ότι θέλει να αλλάζει πράγματα

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης μίλησε στο pagenews.gr όπου αναφέρθηκε στο φράχτη του 'Εβρου, τις εκλογές την 21η Μαΐου και άλλα θέματα.

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου  όπου  αναφέρθηκε στο φράχτη του ‘Εβρου, τις εκλογές την 21η Μαΐου και άλλα θέματα.

Μακάριος Λαζαρίδης στο pagenews.gr: Για το φράχτη στον Έβρο

Ο Βουλευτής Ν. Καβάλας Νέας Δημοκρατίας σημείωσε: “Η πραγματικότητα είναι ότι δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχή του, ευθύνη θα έλεγα και του κ. Τσίπρα δυστυχώς δεν βάζουν μυαλό. Την τετραετία 2015-2019 ζήσαμε πραγματικά με τραγικές στιγμές και εικόνες σε όλη τη χώρα με πρόσφυγες και μετανάστες να λιάζονται και να εξαφανίζονται, ζήσαμε την Ειδομένη όπου εκεί πνίγηκε πραγματικά ο ανθρωπισμός της Αριστεράς, είδαμε τη Μόρια, παραλάβαμε επομένως μια τραγική κατάσταση. Ήρθε λοιπό η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με ένα συγκεκριμένο και συγκροτημένο σχέδιο με αρχή, μέση και τέλος  και καταφέραμε 4 χρόνια μετά η χώρα μας να μην είναι ξέφραγο αμπέλι, να έχουμε καταφέρει να ελέγχουμε τις προσφυγικές ροές είτε αυτές είναι από τον Έβρο, θωρακίζοντας τον Έβρο και με το φράχτη αλλά ταυτόχρονα θωρακίσαμε τα χερσαία και τα θαλάσσια σύνορά μας. Γιατί θαλάσσια σύνορα όπως ξέρετε υπάρχουν, ο κ. Τσίπρας δεν το ήξερε και όσο και να επιχειρεί η κ. Τσαπανίδου και ο ίδιος να το διαψεύσουν, υπάρχουν βίντεο με τις δηλώσεις. Με ένα συγκεκριμένο, συγκροτημένο σχέδιο καταφέραμε τα πράγματα τα οποία πετύχαμε και βεβαίως δεν πρέπει  να ξεχνάμε την πολύ μεγάλη ήττα Ερντογάν ο οποίος το τριήμερο της Κ. Δευτέρας το 2020 επιχείρησε να εργαλειοποιήσει το προσφυγικό μεταναστευτικό..” σημείωσε μεταξύ άλλων.

Μακάριος Λαζαρίδης στο pagenews.gr: Για τις εκλογές 

Αναφορικά με τις εκλογές: “Θα πρέπει να περιμένουμε το αποτέλεσμα των εκλογών. Για εμάς δεν υπάρχουν πρώτες και δεύτερες εκλογές υπάρχουν οι εκλογές της 21ης Μαίου που είναι πάρα πολύ κρίσιμες γιατί εκεί θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός ποιος θέλει να τον κυβερνήσει. Κατά συνέπεια πρέπει το αποτέλεσμα της 21ης Μαϊου να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρό και ποιο καλό για τη Νέα Δημοκρατία, κατά συνέπεια και για τη χώρα μας έτσι ώστε στις επαναληπτικές εκογές γιατί εγώ δεν βλέπω από τα δημοσκοπικά στοιχεία να μπορεί να σχηματιστεί καμία κυβέρνηση ούτε καν αυτή η λεγόμενη προοδευτική διακυβέρνηση τα οποία θα πρέπει να σας πω ότι μιλάμε για κόμματα βαθιά συντηρητικά. Προοδευτική παράταξη είναι η Νέα Δημοκρατία γιατί είναι το κόμμα που έχει αποδείξει διαχρονικά ότι θέλει να αλλάζει πράγματα. Προοδευτικός είναι αυτός που αλλάζει και θέλει να προχωράει παρακάτω..”.