Pagenews.gr Οδηγός. Παραγωγή pagenews.gr

Ο Παναγιώτης Ιωάννου υπ. Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης στο pagenews.gr για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Παναγιώτης Ιωάννου υπ. Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης μίλησε στο pagenews.gr για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Παναγιώτης Ιωάννου υπ. Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή OΤΑNEWS με τον Γιώργο Λαιμό όπου αναφέρθηκε στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Ιωάννου δήλωσε: “Πρώτα από όλα πρέπει να αλλάξει πρόσωπα. Οι ίδιοι οι οποίοι ήταν στην προηγούμενη δημοτική αρχή οχτώ χρόνια τώρα, οι ίδιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι ξανά με το ίδιο ανθρώπινο δυναμικό όποιος Δήμαρχος και να είναι δεν μπορεί να κάνει τίποτα, δεν θα αλλάξει τίποτα. Θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα που είχαμε όλα αυτά τα οχτώ χρόνια που ο κόσμος αυτή τη στιγμή διαμαρτύρεται εντόνως για πάρα πολλά προβλήματα και κυρίως για την καθημερινότητα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι το ανθρώπινο δυναμικό της δημοτικής αρχής χρειάζονται νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες. Το νέοι άνθρωποι δεν πάει μόνο στην ηλικία αλλά πάει και στην νοοτροπία. Αν αυτό δεν αλλάξει δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα. Διότι πιστεύω ότι αυτή η νοοτροπία που έχει περάσει αυτά τα 8 χρόνια έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλο κακό στο Δήμο μας. Η μιζέρια και το να μην έχουν ένα όραμα αυτό πάει πίσω όλες τις διαδικασίες του Δήμου.

Το πρώτο πράγμα λοιπόν που πρέπει να αλλάξει είναι αυτό, έχω κάνει μια προσπάθεια και συνεχίζω να την κάνω έτσι ώστε να έχω αξιόλογους συνεργάτες εφόσον με τη βοήθεια του Θεού και των κατοίκων μπορέσω να εκλεγώ να αλλάξει όλο αυτό το σύστημα και να γίνει πιο ανθρώπινο η παράταξή μας εξάλλου είναι ανθρωποκεντρική και νομίζω ότι με τη σύγχρονη τεχνολογία, με τους σωστούς συνεργάτες και με τις σωστές γνωριμίες και με όλο το σύστημα αυτό που θα αλλάξει θα μπορέσουμε να αλλάξουμε όλο το Δήμο…”