Πολιτική

ΝΔ για Μιθριδάτη: Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει πάντα χώρος για ομοφοβικές και χυδαία σεξιστικές συμπεριφορές

ΝΔ για Μιθριδάτη: Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει πάντα χώρος για ομοφοβικές και χυδαία σεξιστικές συμπεριφορές

Πηγή Φωτογραφίας: FB Alexis Tsipras

Την προσχώρηση του Μιθριδάτη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ κριτικάρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία

Την προσχώρηση του Μιθριδάτη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ κριτικάρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, η οποία στέκεται και σε συγκεκριμένα σχόλια που έχει κάνει κατά καιρούς ο ερμηνευτής.  «Ισχύει το ίδιο και για τον Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ; Θα ζητήσει την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια ή ενόψει εκλογών θα κάνει τα “στραβά μάτια”‘;» προσθέτει η ανακοίνωση. 

Συγκεκριμένα, αναφέρεται:

«O κ. Τσίπρας ανακοίνωσε με πανηγυρικό τόνο χθες την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ επιβραβεύοντας τη στράτευση του εδώ και καιρό κάτω από τις κομματικές του σημαίες. Για τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ προφανώς είναι αδιάφορες οι ομοφοβικές και οι χυδαία σεξιστικές αναφορές του Μιθριδάτη αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι στον ΣΥΡΙΖΑ πάντα υπάρχει χώρος για τέτοιες συμπεριφορές. Ισχύει το ίδιο και για τον Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ; Θα ζητήσει την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια ή ενόψει εκλογών θα κάνει τα “στραβά μάτια”‘;»

ΥΓ. Επισυνάπτουμε μερικές από τις εν λόγω αναρτήσεις του Μιθριδάτη.

Οι αναρτήσεις  του Μιθριδάτη:

Ο ράπερ Μιθριδάτης υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα της Αθήνας θα είναι ο γνωστός μουσικός Μιθριδάτης, επί χρόνια μέλος του hip hop συγκροτήματος Ημισκούμπρια, όπως ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τον ράπερ, και παρέθεσε ένα στίχο του από το τραγούδι «Για να μην τα χρωστάω».

«Όλα στη διαφθορά και μες στην κάμφορα δεν κάνει διαφορά η συμφορά και σφύρα αδιάφορα».

«Τα έχει πει ο Μιθριδάτης. »Γι’ αυτό και συστρατεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Αθήνας. »Τον καλωσορίζουμε».

«Το πιο κρίσιμο για εμένα είναι ο κόσμος που είναι αγανακτισμένος, οργισμένος να πάει στην κάλπη ανεξάρτητα τι θα ψηφίσει» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη συνάντησή του με τον Μιθριδάτη.

Ο Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου, ευρέως γνωστός ως Μιθριδάτης (γέννηση: 7 Μαρτίου 1975, Γκύζη, Αθήνα), είναι Έλληνας μουσικοσυνθέτης, στιχουργός, ερμηνευτής και εικαστικός στον τομέα της ζωγραφικής και του video art. Είναι ευρύτερα γνωστός ως μέλος του hip hop μουσικού συγκροτήματος Ημισκούμπρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments