Αθλητισμός

Ορίστηκαν οι διαιτητές: Γάλλος elite έρχεται στο ”Γ. Καραϊσκακής”

Ορίστηκαν οι διαιτητές: Γάλλος elite έρχεται στο ”Γ. Καραϊσκακής”

Πηγή Φωτογραφίας: 2021. (AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN)

Οι διαιτητές για τη 3η αγωνιστική των πλέι οφ έγιναν γνωστοί, με τη ΚΕΔ να στέλνει τον elite Γάλλο Φρανσουά Λετεσιέ. Στο Άρης-Παναθηναϊκός θα σφυρίξει ο γνωστός Μπόγκναρ και στο Βόλος-ΑΕΚ ο Σιδηρόπουλος.

Τον Φρανσουά Λετεσιέ επέλεξε η ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των playoffs ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Την Τετάρτη (21:00) οι ”ερυθρόλευκοι” υποδέχονται τους ”ασπρόμαυρους” στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με τον Γάλλο διαιτητή να είναι κατηγορίας elite.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Κιρίλ Μουνιέ, Μεντί Ραμονί, 4ος ο Μανούχος και στο VAR ο Πιέρ Ζελουστέ με τον Κωσταρά. 

Στο ”Κλ. Βικελίδης” για το Άρης-Παναθηναϊκός θα σφυρίξει ο γνωστός στα μέρη μας Ούγγρος Τάμας Μπόγκναρ από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Να θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος τον Γενάρη είχε βρεθεί στο ΠΑΟΚ-Άρης 1-0 και τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Άρης-Ολυμπιακός 2-1. Επίσης πέρυσι σφύριξε το Λαμία-Βέροια 1-1 (18/6/22) στα μπαράζ παραμονής, το Άρης-Παναθηναϊκός 0-0 (20/3/22) και το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0 (5/12/21), ενώ πρόπερσι στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1 (20/12/20). Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Μπάλαζ Μπούζας, Πέτερ-Κόμπορ, 4ος ο Φωτιάς και στο VAR ο Μπάλας Μπέκερ με τον Νικολακάκη.

Το Βόλος-ΑΕΚ θα διευθύνει ο Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Μεϊντάνα, Ψαρρή, 4ο τον Γκορτσίλα και στο VAR τους Κουμπαράκη, Θ.Μωυσιάδη. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments