Lifestyle

Εύη Δρούτσα: «Η Μαίρη Αρώνη με άφησε στην ίδια τάξη επειδή ήμουν χοντρή»

Εύη Δρούτσα: «Η Μαίρη Αρώνη με άφησε στην ίδια τάξη επειδή ήμουν χοντρή»

Πηγή Φωτογραφίας: MissBloom

«Μου έμεινε ψυχολογικό» τόνισε η στιχουργός - Δείτε το βίντεο

Η Εύη Δρούτσα μίλησε σε συνέντευξή της για τα χρόνια που σπούδαζε στη δραματική σχολή, προχωρώντας σε μία αποκάλυψη για τη Μαίρη Αρώνη.

Όπως είπε στο «After Dark», η ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου άφησε στην ίδια τάξη στη σχολή, λόγω του πάχους της.

View this post on Instagram

A post shared by Evi Droutsa A (@droutsaa)

«Ίσως να είμαι που έκανα σχολή τέσσερα χρόνια αντί για τρία. Γιατί ήμουν τόσο χοντρή που η Μαίρη Αρώνη δεν με πέρασε και με άφησε στην ίδια τάξη. Γι΄αυτό λέω ποτέ να μην λες κάτι στα παιδιά γιατί και εγώ παιδί ήμουν» είπε αρχικά η στιχουργός και πρόσθεσε: «Αυτό μου έμεινε και κοιτάω τις θερμίδες μου. Είναι πολύ κακό, ανεπίτρεπτο, μου έμεινε ψυχολογικό».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Εύη Δρούτσα τόνισε πως τα πάει καλά με την τηλεόραση και ότι όπως μιλάει στην ιδιωτική της ζωή έτσι τα λέει και δημόσια καθώς δεν φοβάται να κριθεί για τη γνώμη της.

Συγκεκριμένα, για την επιστροφή του μουσικού talent show «Fame story» σχολίασε: «Συζητήσαμε με τον Νίκο Κοκλώνη και είπαμε ότι θα είμαι. Δεν με ενδιαφέρει αν θα είμαι στην επιτροπή, αν θα είμαι στη σχολή. Είμαι στο πρότζεκτ, γιατί το ξέρω πάρα πολύ καλά. Δεν θα έκανε παρουσίαση. Καλό είναι να φτάνεις μέχρι εκεί που σε παίρνει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments