Pagenews.gr Οδηγός. Παραγωγή pagenews.gr

Ηλίας Αποστολόπουλος Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού στο pagenews.gr: Για το έργο και τη Δημοτική Αρχή

Ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος μίλησε στο pagenews.gr όπου αναφέρθηκε στο έργο και τη Δημοτική Αρχή.

Ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή OΤΑNEWS με τον Γιώργο Λαιμό όπου αναφέρθηκε στο έργο και τη Δημοτική Αρχή.

Ηλίας Αποστολόπουλος Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού στο pagenews.gr: Για το έργο και τη Δημοτική Αρχή

Ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού δήλωσε: “Αυτή την περίοδο υπάρχουν πολλά έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη, έργα τα οποία βρίσκονται οι διαγωνιστικές διαδικασίες είτε στο ελεγκτικό συνέδριο για τον προσυμβατικό έλεγχο είτε σε προσωρινούς και οριστικούς αναδόχους και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε και να παραδώσουμε στους πολίτες του Δήμου Παπάγου Χολαργού το περισσότερο κομμάτι από τις προεκλογικές υποσχέσεις που είχαμε δώσει το 2019. Νομίζω ότι αυτό δείχνει και την συνέπεια την οποία έχει η παράταξή μας και την πρώτη θητεία αλλά και τη δεύτερη θητεία ότι είπαμε το κάναμε τουλάχιστον στο μεγαλύτερο βαθμό γιατί ξέρετε ότι ειδικά σε αυτή τη θητεία είχαμε την πανδημία, την ενεργειακή κρίση, διάφορα προβλήματα τα οποία έδωσαν μια χρονοκαθυστέρηση σε διάφορα έργα. Είμαι όμως πολύ ευχαριστημένος γιατί η ομάδα μου και εγώ καταφέραμε και υλοποιήσαμε ότι είχαμε υποσχεθεί”.

Σχετικά με τα εβληματικά έργα τόνισε:” Συγκεκριμένα ότι έχει ολοκληρωθεί το ΚΑΠΗ, πολυιατρεία, ενός τριώροφου κτιρίου στην κοινότητα Παπάγου που θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά το ΚΑΠΗ Παπάγου 14 ειδικότητες γιατρών στα δημοτικά ιατρεία, γίνονται έργα ανάπλασης όπως πεζοδρομίων, γήπεδα από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και σε καινούρια αθλήματα που αναπτύσσονται αυτό το διάστημα. Υπάρχουν οι συντηρήσεις στα σχολεία μας της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  ένα έργο ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ  που χρηματοδοτείται και αυτό από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης. Υπάρχουν μελέτες σε εξέλιξη για κατασκευή 2 νέων σχολείων αλλά και η οριοθέτηση του σταθμού μεταφόρτωσης  που έχουμε στο Δήμο μας. Υπάρχει ο διαγωνισμός για την κατασκευή νέου παιδικού σταθμού, ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη. Υπάρχουν και διάφορα μικροέργα..” σημείωσε μεταξύ άλλων.