ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Άδωνις Γεωργιάδης
Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Άδωνις Γεωργιάδης στο pagenews.gr: Ο Τσίπρας δεν λέει αλήθεια ούτε εκ παραδρομής

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στο pagenews.gr και αναφερθηκε σε μια σειρά θεμάτων όπως οι τιμές στα αμνοερίφια, το καλάθι του Πάσχα, τις επερχόμενες εκλογές, την τροπολογία "μπλόκο" για το κόμμα Κασιδιάρη, τη βίλα Ραγκούση αλλά και την υποψιότητα Αντώναρου.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε σε μια σειρά θεμάτων όπως οι τιμές στα αμνοερίφια, το καλάθι του Πάσχα, τις επερχόμενες εκλογές, την τροπολογία “μπλόκο” για το κόμμα Κασιδιάρη, τη βίλα Ραγκούση αλλά και την υποψιότητα Αντώναρου.

Άδωνις Γεωργιάδης στο pagenews.gr: Για τις τιμές στα αμνοερίφια

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επεσήμανε: “Εγώ ανέλαβα μια ευθύνη έναντι των καταναλωτών να πετύχω τις καλύτερες τιμές για το αρνί και το κατσίκι για το φετινό Πασχαλινό τραπέζι. Όταν έκανα τη συμφωνία με τη Βαρβάκειο και την Ιχθυαγορά για το καλάθι της Σαρακοστής πετύχαμε παρά το μεγάλο πληθωρισμό στα τρόφιμα πάνω από 14% να έχουμε καλύτερες τιμές στο Σαρακοστιανό τραπέζι. Αυτό είχε κάνει αίσθηση στην αγορά πήγαινα στη Βαρβάκειο και ο κόσμος έλεγε μπράβο. Όταν έγινε αυτό άρχισαν να παίζουν στα δελτία αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι κατάφερε ο Γεωργιάδης να πέσει η τιμή αλλά έρχεται το αρνί και το κατσίκι που θα είναι πάρα ψηλά φέτος και μάλιστα άλλοι έλεγαν 20 άλλοι 30% πάνω από πέρυσι. Οι τιμές ήταν από 14 έως 17 ευρώ. Εγώ όσο με κατηγορούσαν για όλα αυτά έκανα δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα να βρω ένα τρόπο να φτιάξω ένα καλάθι στα κρεοπωλεία και στη Βραβάκειο γιατί ήθελα να δώσω και μια ώθηση και στην άλλη πλευρά. Δεν εισακούστηκα, ούτε στη Βαρβάκειο ούτε στα κρεοπωλεία. Έπρεπε να βρω ένα τρόπο ώστε να πάρει και ο πιο φτωχός αλλά και ο πλουσιότερος ένα τρόπο να πάρει το αρνί και το κατσίκι σε φυσιολογικές τιμές αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το υπερόπλο που έχουμε φτιάξει και αναφέρομαι στο καλάθι του νοικοκυριού..”

Άδωνις Γεωργιάδης στο pagenews.gr: Για τις εκλογές

“Θέλω να πω στους συμπολίτες μου ότι πρέπει να είναι πάρα πολύ πονηρεμένοι για αυτές τις εκλογές. Οι εθνικές εκλογές που έρχονται είνα δύσκολες εκλογές. Η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα και για αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Όμως ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνουν κυβέρνηση ηττημένων όπως τη λέει ο κ. Τσίπρας, θέλω να σας πω την αλήθεια τι πιστεύω εγώ. Ότι και να λέει ο κ. Τσίπρας δεν πρέπει να του δίνεται καμία βάση γιατί ο κ. Τσίπρας δεν λέει αλήθεια ούτε εκ παραδρομής. Όταν λέει δεν θα κάνω κυβέρνηση ηττημένων εσείς θα ακούτε θα κάνω κυβέρνηση ηττημένων. Εαν τα νούμερα βγαίνουν θα κάνει κυβέρνηση ηττημένων οπωσδήποτε. Γιατί αν ο κ. Τσίπρας δεν κάνει αυτή την κυβέρνηση και χάσει τις εκλογές στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση θα συντριβεί..”.

Για την τροπολογία μπλόκο στον Κασιδιάρη 

Αναφορικά με το θέμα αυτό ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε: “Αρχικά με την παρέμβαση χθες του δικαστικού θέλω να πω ότι είναι πρωτοφανής αλλά και απαράδεκτη. Ο κ. δικαστής ξεπέρασε τις αρμοδιότητές του προσπάθησε να κάνει παρέμβαση σε μια εν εξέλιξη νομοθετική διαδικασία αγνοώντας τη διάκριση των εξουσιών που είναι το θεμέλιο του πολιτεύματός μας, την κοινοβουλευτική μας δημοκρατία. Η κυβέρνηση εισάγει στη Βουλή νομοσχέδια, η Βουλή νομοθετεί και η δικαστική εξουσία εφαρμόζει τους Νόμους..”.

Για τη βίλα Ραγκούση 

“Φανταστείτε μια Ουκρανή μετανάστης που την έχει πιάσει ο ΕΦΚΑ να εργάζεται σε ένα ξενοδοχείο του πρώην πεθερού μου ως ανασφάλιστη δήλωνε στο ηχητικό ότι όταν την πιάσανε ως ανασφάλιστη, ήρθε η πρώην σύζυγός του κ. Γεωργιάδη και ο ίδιος ο κ. Γωεργιάδης και της είπανε γιατί δεν είπες ότι είπες τουρίστρια, είπε ότι με πιάσανε με το σφουγγαρόπανο και τη σφουγγαρίστρα στο χέρι και είπε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης και η τέως σύζυγός του σε απολύουμε γιατί δεν είπες ψέματα. Θα πάμε τώρα στην Αθήνα να σβήσουμε το πρόστιμο 10.000. Αν ήμουν εγώ πείτε μου τι θα γινόταν στα αλήθεια από το ΣΥΡΙΖΑ. Θα ήταν ο Ρουβίκωνας έξω από το σπίτι μου, θα ζητούσε ο Τσίπρας την παράιτησή μου..” σημείωσε.

Για την υποψηφιότητα Αντώναρου με το ΣΥΡΙΖΑ

Ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε: “Τον κ. Αντώναρο τον ήξερα ως Βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού ως Εκρπόσωπο Τύπου της κυβερνήσεως Καραμανλή και μετά ως υπουργό Επικρατείας όταν παραιτήθηκε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος. Ήταν υπουργός του Κώστα Καραμανλή όταν καιγόταν η Αθήνα και οι υπόλιπες πόλεις της Ελλάδος το Δεκέμβριο το 2008 όπου ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριζαν αυτούς που έκαιγαν την Αθήνα. Ήταν υπουργός του Κώστα Καραμανλή όταν ο Τσίπρας με το Βαξεβάνη έκαναν τη σκευωρία της Ι.Μ. Βατοπεδίου που προσπάθησαν να κλείσουν φυλακή τον αείμνηστο Γιάννη Αγγέλου και έπληξαν τον ίδιο τον Κώστα Καραμνλή τότε. Ο κ. Αντώναρος έχει ζήσει και τον κ. Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ από τη θέση που ήταν. Μετά συναντηθήκαμε όταν έφυγα από το ΛΑΟΣ και πήγα στη Νέα Δημοκρατία, για την ακρίβεια ξαναβρέθηκα γιατί εγώ ήμουν από τα νιάτα μου νεοδημοκράτης.Ο κ. Αντώναρος ως μουσαφίρη με αντιμετώπιζε κατεβήκαμε στις εκλογές του 2012 εγώ εξελέγην 6ος  από τότε είχε μια πολύ μεγάλη αντιπάθεια στο πρόσωπό μου. Όταν έγινε πρόεδρος της ΝΔ ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης άρχιζε να βρίζει και εμένα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον διέγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τότε δεν είναι ΝΔ. Τώρα αποφάσισε να κατέβει με το ΣΥΡΙΖΑ, εγώ όμως επειδή δεν κρατώ κακίες, καλή επιτυχία κ. Αντώναρε..’.