Ελλάδα

Καιρός Πάσχα: Ψήσιμο του οβελία με βροχές

Καιρός Πάσχα: Ψήσιμο του οβελία με βροχές

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Σταθεροποιείται  η πρόβλεψη για άστατο καιρό όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα έως και την Κυριακή του Πάσχα στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Σταθεροποιείται  η πρόβλεψη για άστατο καιρό όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα έως και την Κυριακή του Πάσχα στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι περιοχές που επηρεάζονται κυρίως από την κακοκαιρία  είναι τα δυτικά και η ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ενώ βροχές θα συναντήσουν το Μεγάλο Σάββατο και όσοι έχουν αποφασίσει να εκδράμουν στα νησιά του Αιγαίου. 

Συνοπτικά, ο καιρός σήμερα θα είναι βελτιωμένος, μας τα ξαναχαλάει τη Μεγάλη Παρασκευή όπως και συνηθίζεται άλλωστε, φτιάχνει στις περισσότερες περιοχές το Μεγάλο Σάββατο για να πάμε στην Κυριακή του Πάσχα όπου αν εξαιρέσουμε τα δυτικά όπου θα επικρατήσει βαθμιαία βροχερός καιρός, στις υπόλοιπες περιοχές δεν αναμένουμε κάτι το αξιόλογο τουλάχιστον μέχρι και αργά το απόγευμα. Πάντως ο άστατος καιρός της δυτικής χώρας θα επεκταθεί στις περισσότερες περιοχές τη Δευτέρα του Πάσχα. 

Ο καιρός ανήμερα το Πάσχα – Βροχές από νωρίς το πρωί σε βόρειο Ιόνιο, Ηπειρο και δυτική Ελλάδα

Καιρική αστάθεια με αρκετές βροχοπτώσεις θα εκδηλωθούν την Κυριακή του Πάσχα σε Δυτική Ελλάδα, Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Πελοπόννησος.

Από το απόγευμα η αστάθεια θα επεκταθεί σε όλη την ηπειρωτική χώρα. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments