Pagenews.gr Οδηγός. Παραγωγή pagenews.gr

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στο pagenews.gr: Έργα και δράσεις στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μίλησε στο pagenews.gr και αναφέρθηκε στα έργα και δράσεις στον Δήμο

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή OΤΑNEWS με τον Γιώργο Λαιμό  όπου αναφέρθηκε στα έργα και δράσεις στον Δήμο.

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στο pagenews.gr: Έργα και δράσεις στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σημείωσε: “Πλησιάζουμε σε περίπου 6 μήνες έχουμε εκλογές, για εμάς είναι η δεύτερη θητείας μας. Θα πρέπει να θυμηθούμε ότι δεν ήταν μια απλή δημοτική περίοδος αυτή είχαμε τα θέματα της πανδημίας, τα θέματα με τα 2 lockdown, την υστέρηση των εσόδων, τις καθυστερήσεις στα τεχνικά έργα γιατί τα εργοτάξια έκλεισαν για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια είχαμε την ενεργειακή κρίση όλα αυτά τα πράγματα τα οποία δεν περιμένει κανείς να εντάξει στο σχεδιασμό του όταν έχει φτιάξει ένα προεκλογικό πρόγραμμα. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι κάθε κρίση είναι μια ευκαιρία. Εμείς καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις κρίσεις στα πλαίσια των οδηγιών των οποίων είχαμε αλλά και των αναγκών της περιοχής όπως και οι περισσότεροι δήμοι της χώρας αλλά να μην χάσουμε χρόνο στην υλοποίηση του προγράμματος το οποίο είχαμε εξαγγείλει.

Σήμερα το πρόγραμμα του 2019 που ψηφίστηκε με μια πολύ μεγάλη πλειοψηφία από τους δημότες Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη και πλήρη υλοποίηση και νομίζω ότι βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι αυτά τα οποία προγραμματίσαμε έχουμε ξεπεράσει αυτά τα οποία είχαμε πει και έχουμε προσθέσει και άλλες δράσεις και άλλες παρεμβάσεις. Όπως ξέρετε η διαδικασία τη δημόσιας διαχείρισης δεν είναι απλή, η ωρίμανση των έργων, η γραφειοκρατία, η διακοπή λειτουργίας πολλών υπηρεσιών αποτέλεσε πολύ μεγάλο τροχοπέδη για εμάς όπως και για όλους τους Δήμους και το Δημόσιο τομέα παρόλα αυτά θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ μεγάλο ποσοστό υλοποίησης του προγράμματός μας του προεκλογικού που υπερβαίνει το 90%.