Pagenews.gr Οδηγός. Παραγωγή pagenews.gr

Αλ. Μουστόγιαννης Υπ. Δήμαρχος Αγ.Παρασκευής στο pagenews.gr: Οι θέσεις και οι προτάσεις για τον Δήμο

Ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης Υπ. Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής μίλησε στο pagenews.gr για τις θέσεις και τις προτάσεις για τον Δήμο

Ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης Υποψήφιος Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή OΤΑNEWS με τον Γιώργο Λαιμό.

Αλ. Μουστόγιαννης Υπ. Δήμαρχος Αγ.Παρασκευής στο pagenews.gr: Οι θέσεις και οι προτάσεις για τον Δήμο

Ο κ. Μουστόγιαννης δήλωσε: “Η παράταξή μου υφίσταται εδώ και πάρα πολλά χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο, ήμουν και την προηγούμενη φορά υποψήφιος, λάβαμε ένα πολύ καλό ποσοστό για την πρώτη φορά, συμμετέχουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο , έχουμε προτάσεις, λύσεις, εγώ προσωπικά είμαι στο Δημοτικό Συμβούλιο 13 χρόνια έχω θητεύσει και ως Αντιδήμαρχος και όλα αυτά τα χρόνια και στη θέση του Δημοτικού Συμβούλου. Η παράταξή μας πρεσβεύει μια πρόταση ανανέωσης και ελπίδας καθώς τα τελευταία χρόνια στην Αγία Παρασκευή υπάρχει εναλλαγή 2 προσώπων με τον κ. Σταθόπουλο και τον κ. Ζορμπά να εναλλάσσονται στη Δημοτική Αρχή. Τα προβλήματα έχουν ονοματεπώνυμο λέγεται Σταθόπουλος, Ζορμπάς. Η παράταξή μας όμως είναι καθημερινά κοντά στον κόσμο, καταγράφουμε τα προβλήματα και ετοιμαζόμαστε τους επόμενους μήνες να παρουσιάσουμε ένα ρεαλιστικό σχέδιο ώστε να προχωρήσει η Αγία Παρασκευή στο μέλλον που είναι το 2030. Είαμστε ήδη στο 2023 και ξέρετε ότι η Αγία Παρασκευή είναι από τα ωραία προάστεια των Βορείων προαστείων είναι πολύ πίσω σε υποδομές και μεγάλα έργα.”

“Πρώτα από όλα η καθημερινότητα του πολίτη είναι σε μια κακή κατάσταση, μπορείτε να δείτε την καθαριότητα, τον φωτισμό, τα πεζοδρόμια, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Όλα αυτά είναι πολύ πίσω και βέβαια τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη η Αγία Παρασκευή όπως η κατασκευή του νέου Δημαρχείου όπου μας το χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής με 21 εκατομμύρια ευρώ δυστυχώς έχει σταματήσει το έργο για δεύτερη φορά με ευθύνη της δημοτικής αρχής και αναμένουμε βάζουμε πλάτη για να δούμε τι θα γίνει με αυτό το έργο διότι η Αγία Παρασκευή έχει Δημαρχείο που πληρώνουμε 23.500 ευρώ το μήνα και καταλαβαίνετε ότι αν πάμε σε ένα δικό μας ιδιόκτητο χώρο θα γλυτώσουμε και χρήματα και θα δώσουμε και μια ανάσα στους πολίτες..”.