Lifestyle

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ο γνωστός δημοσιογράφος που έχει σχέση μετά το διαζύγιό της

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ο γνωστός δημοσιογράφος που έχει σχέση μετά το διαζύγιό της

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τελευταία στα δημοσιογραφικά γραφεία, η δημοφιλής ερμηνεύτρια, η οποία χώρισε πριν από μερικούς μήνες από τον ποινικολόγο Σπύρο Δημητρίου, έχει έρθει πλέον πολύ κοντά με τον γνωστό δημοσιογράφο

Μετά την είδηση χωρισμού της Ελεωνόρας Ζουγανέλη από τον Σπύρο Δημητρίου κυκλοφόρησε η φήμη πως η ερμηνεύτρια έχει ξεκινήσει μια νέα σχέση με γνωστό δημοσιογράφο. Για ποιον πρόκειται;

View this post on Instagram

A post shared by Eleonora Zouganeli (@elzouganeli)

Τι… τρέχει με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Νίκο Συρίγο; Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τελευταία στα δημοσιογραφικά γραφεία, η δημοφιλής ερμηνεύτρια, η οποία χώρισε πριν από μερικούς μήνες από τον ποινικολόγο Σπύρο Δημητρίου, έχει έρθει πλέον πολύ κοντά με τον γνωστό δημοσιογράφο, που συνεργάζεται με την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η είδηση για τους τίτλους τέλους στον γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη έγινε γνωστή τον περασμένο Φεβρουάριο, ωστόσο η διάσταση ανάμεσα στην ίδια και στον πρώην, πλέον, σύζυγό της υπήρχε αρκετό καιρό νωρίτερα, συγκεκριμένα από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ζούσαν μακριά ο ένας από τον άλλον.

View this post on Instagram

A post shared by (@nikos_sirigos)

Σχετικές αποκαλύψεις έκανε, άλλωστε, και ο πατέρας της αγαπημένης τραγουδίστριας Γιάννης Ζουγανέλης σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Εχω τεράστια εμπιστοσύνη σε αυτό το κορίτσι, που ναι μεν είναι δικό μου, αλλά δεν έχω παρέμβει ποτέ στη ζωή της. Ακόμη και αντίρρηση να είχα στις σχέσεις που είχε στη ζωή της, δεν θα έπαιρνα θέση. Στον λόγο της τιμής μου. Η μητέρα της έχει μια άλλη σχέση και μιλάνε.

View this post on Instagram

A post shared by (@nikos_sirigos)

Εγώ αποστασιοποιήθηκα από ενδιαφέρον και όχι από αδιαφορία. Δεν ευδοκίμησε λοιπόν αυτή η σχέση και πήραν την απόφαση να χωρίσουν κοινή συναινέσει. Αυτό που ήξερα εγώ είναι ότι από το καλοκαίρι είχαν έρθει σε προστριβές, αλλά πολιτισμένα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης στο «Λοιπόν» όταν ρωτήθηκε σχετικά με το διαζύγιο της κόρης του.Ο Νίκος Συρίγος, από την άλλη μεριά, είναι επίσης διαζευγμένος και έχει δύο κόρες που λατρεύει. Η γνωριμία του με την Ελεονώρα έγινε μέσω της δουλειάς του, καθώς της είχε κάνει μια συνέντευξη πριν από λίγα χρόνια, διατηρώντας έκτοτε μια φιλική επαφή μαζί της. Μετά τον χωρισμό της τραγουδίστριας, ωστόσο, τους δόθηκε η αφορμή να πλησιάσουν περισσότερο ο ένας τον άλλον, με ορισμένους ανθρώπους από το περιβάλλον τους να κάνουν πλέον λόγο για μια τρυφερή φιλία ανάμεσά τους με πολλές προοπτικές… εξέλιξης σε κάτι πολύ πιο βαθύ και ουσιαστικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments