Lifestyle

Αργυρός: «Στα 18 μου με πήρε η Άννα Βίσση και δεν πήγα Ιταλία να γίνω γιατρός»

Αργυρός: «Στα 18 μου με πήρε η Άννα Βίσση και δεν πήγα Ιταλία να γίνω γιατρός»
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε για τα πρώτα του βήματα, τις σπουδές στην Ιταλία που... «ακυρώθηκαν» λόγω της Άννας Βίσση και τη σχέση του.

Μπορεί σήμερα να θεωρείται ο πιο επιτυχημένος τραγουδιστής της γενιάς του, ωστόσο στα πρώτα του βήματα ο Κωνσταντίνος Αργυρός αντιμετώπισε μεγάλη δυσπιστία από ιθύνοντες δισκογραφικών εταιριών.

View this post on Instagram

A post shared by Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos)

Ηταν, μάλιστα, η Αννα Βίσση εκείνη που -κατά κάποιον τρόπο- τον εμπόδισε να εγκαταλείψει το τραγούδι. «Είχα κάνει τα χαρτιά μου να φύγω στην Ιταλία για να σπουδάσω ιατρική κι εκείνη την περίοδο με φώναξε η Βίσση να τραγουδήσω μαζί της.Ακολούθησα το ένστικτό μου. Εκλεινα δουλειά τη δουλειά. Προέκυπταν προβλήματα. Δεν με πιστεύανε στην αρχή κάποιες εταιρίες. Υπήρχαν και ακραία περιστατικά. Σε ανθρώπους που ήθελαν να με βοηθήσουν, οι εταιρίες τούς λέγανε “μην ασχολείστε με αυτόν, θα τα χάσετε”. Εκείνη την περίοδο πάλευα κι εγώ, αλλά ίσως ήταν και η αφορμή να γίνω καλύτερος. Δεν με πήρε ποτέ από κάτω» δήλωσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στην κυπριακή εκπομπή «Τετ-α-τετ», μιλώντας, μεταξύ άλλων, για την αμφισβήτηση που εισέπραξε.

«Οι άνθρωποι που με αμφισβήτησαν τότε μου έκαναν καλό. Τώρα είναι πολύ καλά μαζί μου. Κι εγώ τους ευχαριστώ, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να έχω κάνει κάποια πράγματα που ούτε φανταζόμουν» πρόσθεσε. Σε άλλο σημείο ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναφέρθηκε στον Αντώνη Ρέμο, τονίζοντας πως η σύγκριση μαζί του από πολλούς δεν τον ενόχλησε ποτέ.

«Ο Αντώνης είναι ένας άνθρωπος που έχει γράψει τη δική του ιστορία, η οποία είναι τεράστια για τα δεδομένα της Ελλάδας. Εχει πει τεράστια τραγούδια, έχει μια υπέροχη φωνή και πραγματικά έχω μόνο θαυμασμό για εκείνον, και ως προσωπικότητα και ως καλλιτέχνης. Δεν με ενοχλούσε η σύγκριση μαζί του, γιατί είναι ένας από τους ανθρώπους που αποτέλεσαν έμπνευση για εμένα» εξήγησε ο καλλιτέχνης, περνώντας έπειτα σε αποκαλύψεις για τα προσωπικά του.

«Οι γονείς μου μού λένε να κάνω οικογένεια και όσο περνάει ο καιρός, το έχω κι εγώ στο μυαλό μου. Αυτό που τους απαντάω είναι ότι όλα θα γίνουν όπως τα φέρει ο Θεός, δεν κάνεις πλάνο σε αυτό» ανέφερε και σημείωσε πως, όταν κάποιος θέλει, μπορεί να προστατέψει την ιδιωτική του ζωή. «Εχει υπάρξει σχέση μου που δεν έχει μαθευτεί. Γενικά, μου αρέσει να προστατεύω τις σχέσεις μου. Δεν προστατεύω μόνο εμένα, προστατεύω και την κοπέλα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πόσο θα κρατήσει αυτό ή πού θα οδηγηθεί. Για ποιον λόγο να χρεωθείς κάτι χωρίς να υπάρχει η ευλογία ή η σοβαρότητα μιας κατάστασης; Από μικρός δεν μου άρεσε να δείχνω τη ζωή μου» τόνισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments