Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Sold Out οι δύο πρώτοι αγώνες με την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός: Sold Out οι δύο πρώτοι αγώνες με την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει το ΣΕΦ στους δύο πρώτους αγώνες της σειράς των Playoffs του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα Sold Out τόσο για το Game 1 όσο και στο Game 2.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι όπως όλη την σεζόν στο πλευρό της ομάδας. Οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν ότι τα εισιτήρια για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς των Playoffs της EuroLeague με την Φενέρμπαχτσε εξαντλήθηκαν, κάτι που σημαίνει ότι το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος αγώνας της σειράς με φόντο το Final Four του Κάουνας είναι προγραμματισμένος για τις 26 Απριλίου {21:45} και ο δεύτερος για τις 28 Απριλίου {21:30}.Η σειρά είναι best-of-five, κάτι που σημαίνει ότι την πρόκριση θα πάρει η ομάδα που θα πετύχει πρώτη τις τρεις νίκες.

Το πρόγραμμα της σειράς: Game 1: ΣΕΦ, 26 Απριλίου στις 21:45 Game 2: ΣΕΦ, 28 Απριλίου στις 21:30 Game 3: Ulker Sports Arena, 3 Μαΐου στις 20:45 Game 4: Ulker Sports Arena, 5 Μαΐου στις 20:45 {αν χρειαστεί} Game 5: ΣΕΦ, 9 ή 10 Μαΐου {αν χρειαστεί θα ανακοινωθεί η ημερομηνία}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments