Trash

Xehli G: Έκοψε τη γλώσσα της για να δίνει καλύτερα φιλιά

Xehli G: Έκοψε τη γλώσσα της για να δίνει καλύτερα φιλιά

Πηγή Φωτογραφίας: Daily Star

Όπως εξηγεί η Rochelle Garret, γνωστή στο Instagram ως Xehli G, όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης.

Οι περισσότεροι μπορεί να πιστεύουμε ότι το κάθε φιλί διαφέρει από το προηγούμενο ή το επόμενο του, η Rochelle Garret όμως δηλώνει πεπεισμένη ότι για να γευτούμε την τελειότητα του πρέπει να κόψουμε τη γλώσσα μας στο σωστό σημείο.Η ίδια, influencer στο επάγγελμα, γνωστή με το όνομα Xehli G έχει μισό εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram, όπου και επέλεξε να αποκαλύψει τους λόγους της τελευταίας χειρουργικής επέμβασης της.

View this post on Instagram

A post shared by XEHLI G (@xehli)

Όπως είπε ο στόχος ήταν να βελτιώσει τις ικανότητες της στο φιλί και η αλήθεια είναι ότι μετά το κόψιμο της γλώσσας της η ερωτική της ζωή έγινε πιο «καυτή» από ποτέ.

Τι έκοψε

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η 22χρονη, όπως πιστεύεται από την Βραζιλία, έκοψε τον ιστό που συνδέει τη γλώσσα με το κάτω μέρος του στόματος, καθώς ήταν πολύ κοντός, κάτι που μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα με το φαγητό και το μάσημα.Η ίδια πλέον δηλώνει ότι αυξήθηκε η αυτοπεποίθηση της, καθώς μέχρι πρότινος δεν μπορούσε να απολαύσει το φιλί όσο έντονα ήθελε. «Είναι ένα μοναδικό συναίσθημα. Ήταν πολύ καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο φιλί που έχω δώσει ποτέ στη ζωή μου.

Τώρα φαίνεται ότι η γλώσσα μου είναι χαλαρή, όταν φιλιέμαι. Όποιος με φίλησε πριν από την επέμβαση, πρέπει να νόμιζε ότι δεν ήξερα τι έκανα», δήλωσε η ίδια, που στο παρελθόν είχε μιλήσει για το bullying που δεχόταν από τότε που ήταν μικρή επειδή ψεύδιζε.

View this post on Instagram

A post shared by XEHLI G (@xehli)

Με την επέμβαση κατάφερε και να μην ψευδίζει και να γίνει αυθεντία στα καλύτερα φιλιά!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments