Lifestyle

Ελευθερίου: «Αυτό είπα στον Στάθη – Ο Μαρτίκας τον πούλησε»

Ελευθερίου: «Αυτό είπα στον Στάθη – Ο Μαρτίκας τον πούλησε»
«Έχω τηλεδικαστεί για αυτό το πράγμα χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος» είπε η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor All Star - Δείτε το βίντεο

Όταν η Ελευθερία Ελευθερίου μπήκε στο Survivor All Star, είχε μιλήσει στον Στάθη Σχίζα για τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τα λεγόμενά της έφεραν ένταση στον επιχειρηματία, που λίγο μετά την άφιξη της τραγουδίστριας, αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι.

View this post on Instagram

A post shared by EleftheriaEleftheriou Elle (@eleftheria_elle)

Η Κύπρια πρώην παίκτρια του All Star Game, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «Καλό Μεσημεράκι» και αποκάλυψε, τι είχε πει στον Σχίζα.

Σε σχετική συζήτηση που είχε με τον Νίκο Μουτσινά, του είπε: «Τι είπα στον Στάθη; Λοιπόν, θα πω ακριβώς αυτό! Είπα στον Στάθη “Δεν έχεις χαιρετίσματα”. Έχω τηλεδικαστεί για αυτό το πράγμα χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Είμαστε σε ένα παιχνίδι στρατηγικής, ο Μαρτίκας χρησιμοποίησε και πέρασε στον κόσμο ότι εγώ ευθυνόμουν για την αποχώρηση του Στάθη».

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star, ο Στάθης Σχίζας είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Η ψυχολογία μου, από εκεί που ήταν μια χαρά ζούσα το παιχνίδι, ξαφνικά έρχεται η Ελευθερία και μεταφορικά, μου δίνει ένα “χαστούκι” και μου την ρίχνει στα πατώματα. Με κάποια λεγόμενα που μου είπε, μου το ξεκίνησε τύπου “Στάθη, σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι”. Την ρώτησα “τι έγινε Ελευθερία;”, μου είπε αυτό που μου είπε και της λέω “για ποιο λόγο μου το λες τώρα αυτό;”».

«Μου είπε πως “μετά τα τελευταία γεγονότα που έγιναν μετά το έπαθλο επικοινωνίας και αφού συζητήσαμε για τον αγώνα, με τις διαφωνίες που είχαμε, δεν μπορώ να σε προστατεύω και να σε έχω ευτυχισμένο και χαρούμενο”. Οπότε της λέω “θέλεις να με διαλύσεις ψυχολογικά” και για αυτό το λες» πρόσθεσε φανερά εκνευρισμένος ο Στάθης Σχίζας.

Στο ίδιο επεισόδιο, που είχε προβληθεί τον Μάρτιο, μιλώντας με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Ελευθερία Ελευθερίου εξήγησε πως η αποκάλυψη που έκανε αφορά την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Δεν θέλω να πω, είναι προσωπικό του Στάθη. Είπα κάτι που δεν έπρεπε. Δεν θέλω να το πω, επειδή αυτή η κοπέλα δεν έχει να κάνει με το παιχνίδι. Είναι η κοπέλα του που είναι έξω» είπε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments