Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 3-2

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 3-2

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Κατάθεση ψυχής έκανε ο ΠΑΟΚ που κέρδισε με 3-2 τον Ολυμπιακό στο PAOK Sports Arena σε μία τρομερή αναμέτρηση που κράτησε σχεδόν τρεις ώρες και έφερε τη σειρά των τελικών στα ίσια (1-1). Επόμενη αναμέτρηση στου Ρέντη

O Oλυμπιακός μπήκε καλύτερα στο ματς και με άσσους του Ιντάλγκο προηγήθηκε με 0-3. Ο ΠΑΟΚ απάντησε με δικό του σερί, προσπερνώντας με 8-6 και 11-8, αλλά ο Στερν με εξαιρετικά σερβίς χάλασε την υποδοχή του Δικεφάλου, βάζοντας μπροστά την ομάδα του με 17-19.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν στο προβάδισμα και με πρώτο χρόνο του Λινάρδου πήγαν με δύο σετ μπολ (22-24), αλλά ο καταπληκτικός Αλέξανδρος Ράπτης με άσσο αλλά και τρομερά σερβίς «διέλυσε» την υποδοχή του Ολυμπιακού, ισοφαρίζοντας στους 24. Στους τελευταίους δύο πόντους η μπάλα δεν έπεφτε κάτω στην άμυνα του Δικεφάλου και με επίθεση του Ντεν Ντρις οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν μία τρομερή ανατροπή στο σετ (από 22-24 σε 26-24), κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες μπήκαν χέρι-χέρι στο σετ, χωρίς να καταφέρει να ξεφύγει η μία της άλλης. Ο ΠΑΟΚ πήρε βραχεία κεφαλή με 12-10, με την ομάδα του Τζουλιάνι όμως να επιστρέφει και να προσπερνά αυτή με 14-15.

Με μπλοκ του Σκρεντάου ο Δικέφαλος πέρασε μπροστά με 20-19, αλλά ο Ολυμπιακός με ένα σερί 2-6 που προήλθε κυρίως από τα σερβίς του Κουμεντάκη, πήρε το σετ με 22-25 και ισοφάρισε το ματς στο 1-1. Στο τρίτο σετ ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα και προηγήθηκε με 10-6 και 14-8, αναγκάζοντας τον Τζουλιάνι να προχωρήσει σε διπλή αλλαγή με τους Κομητούδη-Ζουπάνι αντί Στερν και Τράβιτσα.

Ο Ιντάλγκο με «φωτοβολίδες» από την τελική γραμμή μείωσε σε 14-12, αλλά ο Δικέφαλος πάτησε και… πάλι το πόδι στο γκάζι, ξεφεύγοντας με 21-15, για να κλείσει το σετ και να προηγηθεί με 2-1 με 25-18.

Στο τέταρτο σετ ο Δικέφαλος ξεκίνησε πιο δυναμικά και πήρε το πάνω χέρι με 10-7 και 14-10, δείχνοντας να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και παίρνοντας μεγάλη βοήθεια από το δίδυμο Ράπτη-Ντεν Ντρις στην επίθεση.

Συνεχίζοντας με τον ίδιο ρυθμό, η ομάδα του Μιλενκόσκι διατήρησε το +4 (19-15), αλλά ο Ιντάλγκο πήγε ξανά στο σερβίς και οι Πειραιώτες με ένα απίθανο 2-10 σερί ισοφάρισαν σε 21-25 και 2-2 και έστειλαν το ματς στο τάι μπρέικ. Στο τάι μπρέικ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο, με το σκορ να έχει πολλές αλλαγές αλλά και αρκετές ισοπαλίες, απόρροια του γεγονός ότι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ήταν μαζί με 10-10.

Ο ΠΑΟΚ με τα σερβίς του Γάτση έκανε ζημιά στην υποδοχή του Ολυμπιακού, βάζοντας τον Δικέφαλο μπροστά με 14-11, ενώ ο Γιόρνα με μπλοκ στο Στερν έκανε το 15-12 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 3-2.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments