Focus

Η Zendaya είναι το κορίτσι που κέρδισε τον οίκο Louis Vuitton

Η Zendaya είναι το κορίτσι που κέρδισε τον οίκο Louis Vuitton

Πηγή Φωτογραφίας: Cosmopolitan

Κι ό,τι άλλο ξεχωρίσαμε στον κόσμο της μόδας

Οδεύοντας ολοταχώς προς το καλοκαίρι οι σχεδιαστές και οι οίκοι μόδας βρίσκονται στα καλύτερά τους. Νέα σχέδια, καινούριες καμπάνιες και φρέσκα πρόσωπα βρίσκονται στο επίκεντρο, κερδίζοντας το ενδιαφέρον. Μία είδηση της τελευταίες στιγμής που έχει εντυπωσιάσει είναι η ανακοίνωση της Zendaya ως νέα ambassador της Louis Vuitton.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Στις 20 Απριλίου, η Louis Vuitton έκανε το ντεμπούτο της Zendaya ως η πιο πρόσφατη ambassador του οίκου με μια εντυπωσιακή φωτογράφιση στην παραλία του ωκεανού, στην οποία η ηθοποιός ποζάρει με την εμβληματική τσάντα Capucines του brand. Στις φωτογραφίες, τις οποίες απαθανάτισε το εμβληματικό φωτογραφικό δίδυμο Mert Alaş και Marcus Piggott (γνωστότερο ως Mert και Marcus), η ηθοποιός έκανε το μοντέλο σε διάφορες λήψεις ενός από τα κλασικά σχέδια της τσάντας του οίκου με φόντο έναν ζωηρό μπλε ουρανό και ωκεανό με το σπίτι Roquebrune-Cap-Martin, σχεδιασμένο από την αρχιτέκτονα Eileen Gray.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Σε μια φωτογραφία, η Zendaya φορούσε ένα κομψό μαύρο φόρεμα με έναν ώμο, με ένα χρυσό φερμουάρ στο πλάι μαζί με μια χρυσή λεπτομέρεια. Συνδύασε την εμφάνισή της με μια μπλε τσάντα που κοσμούσε το χαρακτηριστικό μονόγραμμα LV του οίκου. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα με μεσαία χωρίστρα και ογκώδες χτένισμα, που τελειοποίησε ο Raoul Alejandre, και επέλεξε ένα δροσερό και μπρονζέ glam look, που εκτέλεσε η Antoinette Hill.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments