ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Μιχάλης Αγγελόπουλος
Υποψήφιος βουλευτής ΝΔ

Μιχάλης Αγγελόπουλος στο pagenews.gr: Συζήτηση για τα νησιά και τις προκλήσεις σε Σάμο, Ικαρία, Φούρνοι

Ο Μιχάλης Αγγελόπουλος υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ μίλησε στο pagenews.gr όπου αναφέρθηκε στα νησιά και τις προκλήσεις σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους

Ο Μιχάλης Αγγελόπουλος υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε στα νησιά και τις προκλήσεις σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους.

Μιχάλης Αγγελόπουλος στο pagenews.gr: Συζήτηση για τα νησιά και τις προκλήσεις σε Σάμο, Ικαρία, Φούρνοι

Ο Μιχάλης Αγγελόπουλος ανέφερε ότι: “Καταρχάς να σας μεταφέρω το μήνυμα από τα νησιά μας και να σας πω ότι οι κάτοικοι θέλουν σταθερότητα, στερεότητα, ανάπτυξη και δημιουργία. Το 73% του ΑΕΠ της Σάμου είναι τουρισμός. Αυτό σημαίνει πολλά και φέτος περιμένουμε μια αύξηση 20% που έχει σχέση με όλα αυτά που λέτε πριν. Τι σημαίνουν οι εκλογές της 21ης Μαϊου είναι οι εκλογές ως βάση μιας βαθιάς δημοκρατικής διαδικασίας την οποία θεσμικότητα η ελληνική πολιτεία την κράτησε από την μεταπολίτευση και μετά σε υψηλό επίπεδο. Η δική μου παράκληση να σας πω είναι γιατί νιώθω ακόμη αυτοδιοικητικός να υπάρχει αυτή η σοβαρότητα στην ανταλλαγή απόψεων, δομών, αντιπαραθέσεων και να μπορέσουμε να σημιουργήσουμε από κοινού διάφορα σημαντικά βήματα που πρέπει να τα ακολουθήσουμε σε ένα χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης για την επόμενη ημέρα”.

Παράλληλα υπογράμμισε τα εξής: “Απαντώ λοιπόν ότι οι ισχυρές κυβερνήσεις, χρειάζεται λοιπόν πολυμέρεια, διαβούλευση, συζήτηση με όλους εκεί που υπάρχει και σύγκλιση αλλά και εκεί που δεν υπάρχει σύγκλιση γιατί εμείς στην αυτοδιοίκηση έχουμε μάθει να μιλάμε με όλους. Είναι προφανές το μήνυμα του πρωθυπουργού ο οποίος έχει κάνει πολλά σημαντικά πράγματα και την 21η Μαϊου όλοι εμείς οι υποψήφιοι ακολουθούμε αυτό το πλαίσιο και τις κατευθυντήριες γραμμές για να μπορέσουμε να είμαστε και επαρκής, να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε το πρόγραμμα, να αντιτάξουμε σε αυτά που δεν έχουν γίνει τι θα μπορούσε να γίνει και να παραδεχθούμε ελλείψεις και σφάλματα και να αναγνωρίσουμε ως μείζονα αυτά τα πολύ πολύ σημαντικά όπως είναι η ασφάλεια των νησιών” σημείωσε μεταξύ άλλων.