ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Χρήστος Δερμεντζόπουλος
Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ν. Έβρου

Χρήστος Δερμεντζόπουλος στο pagenews.gr: Η Νέα Δημοκρατία θα καταφέρει να είναι αυτοδύναμη

Ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ν. Έβρου μίλησε στο pagenews.gr και αναφέρθηκε στις επερχόμενες εκλογές, τις μετεκλογικές συνεργασίες, το σχέδιο "Δήμητρα" του Γιάνη Βαρουφάκη αλλά και το φράχτη του Έβρου.

Ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ν. Έβρου μίλησε στο pagenews.gr   και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε στις επερχόμενες εκλογές, τις μετεκλογικές συνεργασίες, το σχέδιο “Δήμητρα” του Γιάνη Βαρουφάκη αλλά και το φράχτη του Έβρου.

Χρήστος Δερμεντζόπουλος στο pagenews.gr: Για το σχέδιο “Δήμητρα” του Γιάνη Βαρουφάκη

Ο κ. Δερμεντζόπουλος σημείωσε: “Όπως ακριβώς ακούστηκε σε εσάς, όπως ακριβώς ακούγεται σε όλους τους συμπολίτες μας, νομίζω ότι οι Έλληνες είδαν πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει μια κατάσταση, μια κακή επιλογή. Μια επιλογή ενός πολιτικού σχεδιασμού, ενός πολιτικού προσώπου όπως είναι ο κ. Βαρουφάκης ο οποίος ονειρεύεται προφανώς τέτοιες καταστάσεις. Νομίζω όμως ότι ο Ελληνας έχει πάθει και έχει μάθει, δεν θέλει να γυρίσει στις παλινωδίες του παρελθόντος με κλεισίματα των τραπεζών, με μια οικονομική αναστάτωση η οποία διοχετεύεται και στο εξωτερικό ο Έλληνας θέλει σταθερότητα, σχεδιασμό, πρόγραμμα, θέλει κάποιον ο οποίος να παίρνει αποφάσεις άμεσα και γρήγορα και φυσικά με βάση την κοινή λογική, οικονομική λογική..”

Χρήστος Δερμεντζόπουλος στο pagenews.gr: Για το ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση “ηττημένων”

Ο κ. Δερμεντζόπουλος υπογράμμισε: “Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω τίποτα από τον κ. Τσίπρα καθώς ο καθένας μας πλέον έχει μια ιστορία και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια ιστορία έχει περάσει από τη διακυβέρνηση της χώρας. Ειδικότερα ο κ. Τσίπρας ο τρόπος που ανελήχθη στην εξουσία από ένα κόμμα που ήταν 3 με 4% όλοι γνωρίζουμε δεν έχουν περάσει και πάρα πολλά χρόνια τον τρόπο με τον οποίο ήρθαν στην εξουσία όπου είχαν υποσχεθεί την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, των μνημονίων..”.

Χρήστος Δερμεντζόπουλος στο pagenews.gr: Για το αν μπορεί η ΝΔ να είναι αυτοδύναμη

“Ναι η περιοχή μας παραδοσιακά τάσσεται στο χώρο της ΝΔ. Παρόλα αυτά τα τελευταία 4 χρόνια πολλοί συμπολίτες μου εδώ στο Νομό Έβρου είδαν ότι έχουν γίνει αρκετά και καλά βήματα προς την αντιμετώπιση πολλών ζητημάτων που ταλανίζουν τον Νομό. Κορυφαίο ζήτημα είναι το μεταναστευτικό. Η Νέα Δημοκρατία θα καταφέρει να είναι αυτοδύναμη..”