Lifestyle

Ρομέν Γαβράς – Ντούα Λίπα: Έκαναν το μπαμ και ανέβασαν κοινή φωτογραφία

Ρομέν Γαβράς – Ντούα Λίπα: Έκαναν το μπαμ και ανέβασαν κοινή φωτογραφία

Πηγή Φωτογραφίας: Capital FM

Ρομέν Γαβράς - Ντούα Λίπα: Το ζευγάρι μόλις έκανε επίσημο τον δεσμό του μέσω του Instagram

Το νέο ζευγάρι που κάνει πρωτοσέλιδα είναι αυτό ο Ρομέν Γαβράς και η Ντούα Λίπα. Ο Γάλλος σκηνοθέτης και η Αγγλίδα ποπ – σταρ φημολογούνται ότι είναι μαζί από το Φεβρουάριο αυτού του έτους.

View this post on Instagram

A post shared by Dua Lipa Hots (@dualipahots)

Συγκεκριμένα, σε πάρτι στο Λονδίνο μετά τα BAFTA, τα βρετανικά βραβεία κινηματογράφου, η ποπ σταρ εθεάθη να φεύγει τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας με τον σκηνοθέτη στο πλευρό της, με το ζευγάρι στη συνέχεια να μπαίνει μαζί σε ένα αυτοκίνητο που τους περίμενε. Το ζευγάρι, εκείνον τον καιρό, είχε βρεθεί στο Παρίσι και συγκεκριμένα στην Εβδομάδα Μόδας της γαλλικής πρωτεύουσας. Είχαν παρακολουθήσει το εντυπωσιακό σόου του οίκου Saint Laurent, από το οποίο είχαν αποχωρήσει πιασμένοι χέρι-χέρι, αλλά ανταλλάσσοντας και ένα δημόσιο φιλί.

View this post on Instagram

A post shared by Dua Lipa Hots (@dualipahots)

Σήμερα, μόλις η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Ρομέν Γαβράς, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για το ειδύλλιο. Μέσα από τα Instagram stories στον προσωπικό της λογαριασμό, η Λίπα ανάρτησε μια κοινή τους φωτογραφία.

Στο στιγμιότυπο εμφανίζεται το χέρι της Λίπα να κρατάει μια φωτογραφία polaroid όπου φαίνεται να γελάει με τον Γαβράς. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους δημοσιοποιούν τη σχέση.

Το ζευγάρι φαινομενικά είναι αταίριαστο: Ο Ρομέν Γαβράς είναι Γάλλος σκηνοθέτης, ο οποίος γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1981 στο Παρίσι. Είναι γνωστός για τη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ της M.I.A. «Bad Girls», του βίντεο του Kanye West «No Church in the Wild» και του βίντεο του Jamie xx «Gosh». Επίσης, έχει σκηνοθετήσει το «Stress» του Justice και το «Born Free» της M.I.A. Οι ταινίες και τα μουσικά βίντεο του Γαβράς συχνά απεικονίζουν ένα σκληρό σκηνικό με περιεχόμενο υψηλής ενέργειας.

Φυσικά, ο Γαβράς δεν είναι καινούργιος στον χώρο του κινηματογράφου. Ο πατέρας του δεν είναι άλλος από τον θρυλικό σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, ο οποίος ήταν γνωστός για πολιτικές ταινίες, όπως το πολιτικό θρίλερ «Z» (1969), το οποίο κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, και το «Missing» (1982), για το οποίο κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα και το Όσκαρ Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου. Οι περισσότερες ταινίες που έχει γυρίσει ήταν στα γαλλικά, αλλά έξι από αυτές έχουν γυριστεί στα αγγλικά.

Η μητέρα του, ήταν η μαχητική δημοσιογράφος Μισέλ Ρέι-Γαβρά, η οποία μάλιστα αιχμαλωτίστηκε από τους Βιετκόνγκ όταν τη δεκαετία του ’60 κάλυπτε ως ανταποκρίτρια τον πόλεμο του Βιετνάμ. Οι γονείς του Γαβράς μάλιστα δεν επέτρεπαν παιδικές ταινίες της Disney στο σπίτι, καθώς ήταν αποφασισμένοι να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε απόσταση ασφαλείας από τα καπιταλιστικά στερεότυπα και τα αμερικάνικα κλισέ.

Η δεύτερη ταινία του Γαβράς ήταν το «The World Is Yours», το οποίο προβλήθηκε στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών το 2018. Η τρίτη του ταινία «Athena» έκανε πρεμιέρα στο 79ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

View this post on Instagram

A post shared by Dua Lipa Hots (@dualipahots)

Η Ντούα Λίπα, από την άλλη, μεγάλωσε σε μια οικογένεια Κοσοβάρων μεταναστών στο Λονδίνο. Από παιδί έμαθε να ζει δύο παράλληλες ζωές. Ζούσε ανάμεσα στον κόσμο της Αλβανίας και τον κόσμο της Αγγλίας, στην οποία κατοικούσε. Από μικρή μαθήτευσε στο τσέλο και συμμετείχε στη σχολική χορωδία – με το ζόρι, όμως, αφού η δασκάλα δεν τη θεωρούσε απλώς μέτρια, αλλά κακή τραγουδίστρια. Την ίδια άποψη είχε χρόνια αργότερα και ο Μπεν Μόοουσον, ο άνθρωπος που δημιούργησε το ποπ φαινόμενο που εκείνη είναι σήμερα.

Προτού καν ολοκληρώσει το σχολείο, η Λίπα είχε ήδη δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο YouTube και ασχολιόταν με διασκευές τραγουδιών. Συγχρόνως, δούλευε ως σερβιτόρα στο Σόχο. Μία μέρα, όμως, η ζωή της άλλαξε καθώς γνώρισε τον Μόουσον, έναν διάσημο μάνατζερ καλλιτεχνών στο ρόστερ του οποίου ανήκε τότε και η Λάνα ντελ Ρέι.Δώδεκα χρόνια μετά από αυτή την αρχική γνωριμία η Ντούα Λίπα βρίσκεται στην κορυφή των ποπ – τραγουδιστών. Η μουσική της ακούγεται παντού, έχει συσσωρεύσει μία λίστα από hit τραγούδια, που κάθε συνομήλική της θα ζήλευε, και έχει συνεργαστεί με υψηλούς οίκος μόδας και ομορφιάς, όπως ο οίκος Versace και ο Yves Saint Laurent.

Κάπως έτσι, η Ντούα Λίπα στο απόγειο της φήμης της γνώρισε τον Ρομέν Γαβράς. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο 41χρονος Ελληνογάλλος σκηνοθέτης δεν γνωρίζει πρώτη φορά τον έρωτα με μια αλβανικής καταγωγής ποπ – σταρ. Πριν λίγα χρόνια, και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2020, ήταν σε σχέση με την επίσης Βρετανίδα με αλβανική καταγωγή τραγουδίστρια Ρίτα Όρα. Το ζευγάρι είχε προσφέρει μάλιστα άφθονο φωτογραφικό υλικό από τις διακοπές τους εκείνο το καλοκαίρι στην Ιμπιζα και την Κέρκυρα. Η σχέση τους τελικά δεν κράτησε λόγω «επιβαρυμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων», όπως ισχυρίστηκαν και οι δύο.Οι τελευταίες επιβεβαιωμένες πληροφορίες που είχαμε για την προσωπική ζωή του καθενός, ήταν ο χωρισμός της Λίπα από το μοντέλο Ανουάρ Χαντίντ στα τέλη του 2021, και ο χωρισμός του Γαβράς έπειτα από την εξάμηνη σχέση με τη Ρίτα Όρα, τον Μάρτιο του 2021.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments