ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Κώστας Καραγκούνης
Υποψήφιος βουλευτής Ν. Αιτωλοακαρνανίας ΝΔ

Κώστας Καραγκούνης στο pagenews.gr: Δεν θα υπάρχει κυβέρνηση ηττημένων γιατί η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη

Ο Κώστας Καραγκούνης υποψήφιος βουλευτής Ν. Αιτωλοακαρνανίας ΝΔ μίλησε στο pagenews.gr και αναφέρθηκε στις επερχόμενες εκλογές αλλά και τις μετεκλογικές συνεργασίες.

Ο Κώστας Καραγκούνης υποψήφιος βουλευτής Ν. Αιτωλοακαρνανίας ΝΔ μίλησε στο pagenews.gr μίλησε στο pagenews.gr   και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε στις επερχόμενες εκλογές αλλά και τις μετεκλογικές συνεργασίες.

Κώστας Καραγκούνης στο pagenews.gr: Για την κυβέρνηση “ηττημμένων” και το σχέδιο “Δήμητρα” του Βαρουφάκη

Ο κ. Κώστας Καραγκούνης τόνισε: “Νομίζω ότι είναι μια ματιά πίσω στο παρελθόν. Είναι αυτό το οποίο ζήσαμε το 2015 το οποίο φαίνεται να αναβιώνει και φαίνεται να αναβιώνει με πολύ άσχημο τρόπο, την στιγμή που η Ελλάδα είναι ένα βήμα πριν την επενδυτική βαθμίδα, να θυμίσω ότι έχουμε κάνει 4 αναβαθμίσεις τα τελευταία χρόνια και δεν είναι τυχαίο ότι είχαμε πρόσβαση στις αγορές και σε πολύ φθηνό δανεισμό, όλα αυτά τα προηγούμενα 4 χρόνια. Δεν είναι τυχαίο που πολύ μεγάλες ξένες εταιρείες και μεγάλες επενδύσεις έχουν έρθει στη χώρα. Φανταστείτε τι θα γίνει όταν θα βγούμε αμέσως μετά τις εκλογές στην ουσία έχει ήδη αναγγελθεί. Τι θα σημαίνει για την οικονομία, για το δανεισμό της χώρας, γενικά για το ΑΕΠ και τις ξένες επενδύσεις.

“Τη στιγμή που ο μέσος Έλληνας, ο κόσμος καταλαβαίνει, ο επιχειρηματικός κόσμος, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι έμποροι, οι βιοτέχνες καταλαβαίνουν τι πρόκειται να γίνει στα επόμενα 4 χρόνια, αντικείμενο της κουβέντας της συζήτησης της αντιπολίτευσης συνολικά του ΣΥΡΙΖΑ και του Μέρα 25 είναι να γυρίσουμε πίσω σε εποχές που ο κόσμος θέλει να ξεχάσει, δηλαδή ότι μπορεί να έχουμε ένα άλλο νόμισμα, ένα άλλο παράλληλο νόμισμα, ότι μπορεί να ξαναδούμε κλειστές τράπεζες και όλα αυτά τα ευτράπελα δυστυχώς και τα πολύ επώδυνα για την ελληνική οικονομία και την κοινωνία μας στοίχισαν πάρα πολύ. Δεν θεωρώ ότι θα υπάρχει κυβέρνηση ηττημένων, θεωρώ ότι στις δεύτερες εκλογές που θα γίνουν αμέσως μετά την πρώτη κάλπη που φαίνεται ότι η Νέα Δημοκρατία θα έχει ένα πάρα πολύ ισχυρό προβάδισμα” σημείωσε ο κ. Καραγκούνης.