Pagenews.gr Varometro. Παραγωγή pagenews.gr Varometro. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Άδωνις Γεωργιάδης
Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων - Υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Βόρειος τομέας Αθηνών
Πάνος Σκουρλέτης
Υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Βόρειος τομέας Αθηνών

Άδωνις Γεωργιάδης – Πάνος Σκουρλέτης στο pagenews.gr: Debate για τις μετεκλογικές συνεργασίες

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στο Βόρειο τομέα Αθηνών και ο Πάνος Σκουρλέτης υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μίλησαν στο pagenews.gr και αναφέρθηκαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου αλλά και τις μετεκλογικές συνεργασίες, τις επενδύσεις, το Ελληνικό και άλλα θέματα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στο Βόρειο τομέα Αθηνών και ο Πάνος Σκουρλέτης υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μίλησαν στο pagenews.gr και την εκπομπή “Το Βαρόμετρο” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου αλλά και τις μετεκλογικές συνεργασίες, τις επενδύσεις, το Ελληνικό και άλλα θέματα.

Άδωνις Γεωργιάδης – Πάνος Σκουρλέτης στο pagenews.gr: Για το σχέδιο “Δήμητρα” του κ. Βαρουφάκη

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι: Αν ο κ. Βαρουφάκης δεν ήταν ένας από αυτούς που ο κ. Τσίπρας τον έχει προσκαλέσει να συμμετάσχει στην λεγόμενη προοδευτική διακυβέρνηση, εγώ δεν δέχομαι αυτό τον όρο, γιατί όση σχέση έχει η Αριστερά με την πρόοδο έχει η Σαχάρα με το χιόνι. Εάν δεν ήταν ένας από τους πιθανούς εταίρους του κ. Τσίπρα θα λέγαμε ότι ήταν μια γραφικότητα. Το σχέδιο “Δήμητρα” ή οι δηλώσεις ότι πρέπει να κλείσουν οι τράπεζες και να μετατρέψουμε όλες τις καταθέσεις σε “Δήμητρες” δεν θα το έπαιρνε κανείς σοβαρά. Από την ώρα όμως που ο κ. Τσίπρας και ο κ. Βαρουφάκης είναι πιθανόν να είναι αύριο συγκυβερνήτες, διότι ο κ. Τσίπρας του έχει απευθύνει πρόσκληση, τώρα αλλάζει το πράγμα..”.

Ο κ. Σκουρλέτης απάντησε: “Από τη στιγμή που και ο πρωθυπουργός και ο κ. Βαρουφάκης με το δικό του ειδικο βάρος γυρνάνε τη συζήτηση στο 2015 εκ των πραγμάτων τότε είμαστε και εμείς υποχρεωμένοι να μιλήσουμε. Αυτή η συζήτηση για το σχέδιο “Δήμητρα” το οποίο ειλικρινά δεν το έχω κατανοήσει σε όλες του τις διαστάσεις, είναι εκτός τόπου και χρόνου αυτή η συζήτηση. Διότι δεν θεωρώ ότι η χώρα είναι στο 2015 ή στο 2012 ή στο 2013. Έχει βγει η χώρα από τα μνημόνια μετά την επίπονη προσπάθεια που έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ η οποία έκλεισε αυτό το φαύλο κύκλο των μνημονίων..”

Άδωνις Γεωργιάδης – Πάνος Σκουρλέτης στο pagenews.gr: Για τη συζήτηση γύρω από το debate και την οικονομία

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι: “Έχουμε ανασύρει τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα την εποχή που δεν ήταν Αξιωματική Αντιπολίτευση και έλεγε ότι το debate μεταξύ των 2 πρώτων είναι αντιδημοκρατικό. Είναι αστείο όταν είσαι 2ο, 3ο , 4ο κόμμα να θεωρείς το debate μεταξύ των 2 αντιδημοκρατικό και όταν είσαι δεύτερο κόμμα να το θεωρείς δημοκρατικό. Εμείς είπαμε ότι debate με όλους του αρχηγούς των κομμάτων να γίνει. Καμία αντίρρηση. Όπως έλεγε ο κ. Τσίπρας πριν από μερικά χρόνια”.

Ο κ. Πάνος Σκουρλέτης υπογράμμισε ότι: “Όλοι θυμούνται ποια ήταν η κατάσταση της οικονομίας, άδεια ταμεία, έλλειμμα στον ΕΦΚΑ, μια χώρα η οποία ήταν πραγματικά σε κατάσταση τραγική και βρίσκόμαστε εδώ αν θυμόμαστε καλά και στην κορύφωση της ανθρωπιστικής κρίσης..”.