Πολιτική

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης είναι ο γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ – Δεν θα πω εγώ ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης είναι ο γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ – Δεν θα πω εγώ ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

«Είμαι έτοιμος να συζητήσω για το καλό της πατρίδας», επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

«Θυμάται κανένας πολίτης πότε είναι τα γενέθλια των άλλων κομμάτων » εκτός από την 3η Σεπτέμβρη του ΠΑΣΟΚ, αναρωτήθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, στη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

Ο λόγος που τα υπόλοιπα κόμματα συζητούν για συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ δείχνει ότι «το ΠΑΣΟΚ ξέρει να κάνει τη δουλειά», επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει πρέπει να είναι πάνω σε ένα κοινό πρόγραμμα, ενώ ζήτησε για άλλη μια φορά διψήφιο ποσοστό στις επερχόμενες εκλογές για το κόμμα του.

«Δεν θα πω εγώ ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός, θα πρέπει να υπάρχουν πρόσωπα κοινής αποδοχής», σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης αναφορικά με την κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές και το πρόσωπο που θα αναλάβει την πρωθυπουργία.

«Δεν πάω να επιβάλω τίποτα, είμαι έτοιμος να συζητήσω για το καλό της πατρίδας μας», πρόσθεσε. «Είμαι ο πιο συνεπής σε σχέση με την κυβερνησιμότητα της χώρας», συμπλήρωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, αφήνοντας αιχμές για τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα. «Δώστε μου τη δύναμη να κάνω το αδύνατο, δυνατό», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας για το πρόγραμμα που πρέπει να έχει η κυβέρνηση η οποία θα προκύψει και θα καλυτερέψει τη ζωή των πολιτών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments