Pagenews.gr Varometro. Παραγωγή pagenews.gr Varometro. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Ζωή Ράπτη
Υφυπουργός Υγείας
Κώστας Ζαχαριάδης
Τομεάρχης Εσωτερικών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Ζωή Ράπτη – Κώστας Ζαχαριάδης στο pagenews.gr: Debate με φόντο τις εκλογές της 21ης Μαΐου

Η Υφυπουργός Υγείας και υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών ΝΔ Ζωή Ράπτη και ο τομεάρχης Εσωτερικών και υποψήφιος Βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κώστας Ζαχαριάδης μίλησαν στο pagenews.gr όπου αναφέρθηκαν στις επερχόμενες εκλογές.

Η Υφυπουργός Υγείας και υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών ΝΔ Ζωή Ράπτη και ο τομεάρχης Εσωτερικών και υποψήφιος Βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κώστας Ζαχαριάδης μίλησαν στο pagenews.gr και την εκπομπή “Το Βαρόμετρο” με τη Σοφία Χύτου.

Ζωή Ράπτη – Κώστας Ζαχαριάδης στο pagenews.gr: Debate με φόντο τις εκλογές της 21ης Μαΐου

Η κ. Ράπτη ανέφερε: “Πράγματι ένας από τους πυλώνες των προκλεογικών εξαγγελιών της Νέας Δημοκρατίας είναι η βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στη χώρα προφανώς των δωρεάν υπηρεσιών για όλους τους πολίτες με την βελτίωση και την ενίσχυση τόσο της υλικοτεχνικής υποδομής των νοσοκομείων μας πάνω από 80 με πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης όπως και των τμημάτων επειγόντων περιστατικών όλων των νοσκομείων αλλά και την αναβάθμιση 157 κέντρων υγείας της χώρας πάλι έχοντας εντάξει την χρηματοδότηση αναβάθμισης στο Ταμείο Ανάκαμψης επίσης. Όχι όμως μόνο σε υλικοτεχνική υποδομή και σε ιατροτεχνολογικό υλικό και εξοπλισμό αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό αφού ο πρωθυπουργός χθες εξήγγειλε την πρόσληψη 10.000 συμπολιτών μας για να υπηρετήσουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας προσλήψεις οι οποίες μαζί με τις προσλήψεις που ήδη τρέχουν καθώς τρέχει μι απροκήρυξη για 4.000 νοσηλευτές στο Εθνικό Σύστημα Υγείας όπως επίσης και γιατρούς αλλά και διοικητικό προσωπικό θα συμπληρώσουν τις ανάγκες τις οποίες έχει σήμερα το Εθνικό ΣύστημαΥγείας..”.

Ο κ. Ζαχαριάδης υπογράμμισε: “Βλέπω τον κ. Μητσοτάκη να κάνει εκλογές σαν να έχουμε 2019 έχουμε 2023 όμως. Άρα είναι η ώρα του απολογισμού της πρώτης τετραετίας και του προγραμματισμού για την περίοδο 2023-2027. Πολλά από αυτά που λέει ο κ. Μητσοτάκης έπρεπε ήδη να είχαν γίνει μπορούσε να τα είχε κάνει και δυστυχώς είχε άλλες προτεραιότητες. Και βεβαίως το θέμα της μείζονας κρίσης της δημόσιας υγείας που περάσαμε παγκοσμίως και έδωσε τη δυνατότητα να γίνουν προσλήψεις σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό σε όλο τον κόσμο εκτός από την Ελλάδα που έγινα τα λιγότερα που θα μπορούσαν να γίνουν..Είχε άλλες προτεραιότητες”.