Pagenews.gr Οδηγός. Παραγωγή pagenews.gr

Σ.Σταυράκογλου υπ. Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στο pagenews.gr: Οι προτάσεις για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Ο Σταύρος Σταυράκογλου υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης μίλησε στο pagenews.gr για τις προτάσεις για το Δήμο Αλεξανδρούπολης

Ο Σταύρος Σταυράκογλου υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή OTANEWS με το Γιώργο Λαιμό όπου αναφέρθηκε στις προτάσεις για το Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Σ.Σταυράκογλου υπ. Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στο pagenews.gr: Οι προτάσεις για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Ο κ. Σταύρος Σταυράκογλου: “Κάθε μέρα επιβεβαιώνεται ακόμη περισσότερο ο αναβαθμισμένος ρόλος του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Όλη η διεθνής κοινότητα πλέον αναγνωρίζει την ιδιαίτερα γεωστρατηγική του αξία. Οι τοπικές παθογένειες που αντιμετώπιζουμε διαχρονικά είναι πολύ σοβαρές για ανεύθυνους συμψηφισμούς και ακριβώς τώρα θεωρούμε ότι είναι η ευκαιρία να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να αξιοποιήσουμε τη μοναδική αυτή θετική συγκυρία. Αυτό είναι που πρεσβεύει ο φορέας που έχει δημιουργήσει η παράταξή μας με σοβαρότητα, σχέδιο και συνεργασία, θεωρούμε και είμαστε πεποισμένι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αυτό θα διατυπώσουμε σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής διαδικασίας και ελπίζουμε να πείσουμε τους συνδημότες μας για αυτό που σας ανέφερα”.

“Αναφέρεστε σε ένα πρόσωπο σε εμένα που από το 2013 μέχρι το 2015 έχω διατελέσει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης οπότε έχω πλήρη επίγνωση και εικόνα της κατάστασης και αυτής της διχαστικής λογικής που αν θέλετε υφίστανται σε πόλεις όπου υπάρχουν και συντροφεύουν την αναπτυξιακή εξέλιξη λιμάνι με την πόλη. Δεν μπορεί να είναι δύο διαφορετικές διαστάσεις, δεν μπορούν να έχουν διαφορετικές διαστάσεις. Εμείς ως πόλη η Αλεξανδρούπολη δημιουργήθηκε από το σιδηρόδρομο και το λιμάνι. Τι λιμάνι είναι ο κυρίαρχος πόλος λειτουργίας της καθημερινότητας του Δήμου..”.