Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για Καμπάτσο!

Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για Καμπάτσο!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη για τον Φακούντο Καμπάτσο και τη σύνδεση του με τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει μπει σε μια νέα εποχή πλέον, με τον Εργκίν Αταμάν να αναλαμβάνει από το καλοκαίρι τα ηνία της ομάδας, με απώτερο σκοπό να την επαναφέρει στο κορυφαίο επίπεδο.

Αναφέρει ο μεγαλομέτοχος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με την περίπτωση του:

Ο Τούρκος προπονητής αποχώρησε από την Αναντόλου Εφές και έρχεται στην Ελλάδα για τους ”πράσινους”, με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ετοιμάζεται να ”σκάσει” αρκετά χρήματα για να στηρίξει την προσπάθεια του Αταμάν, αλλά και για να επαναφέρει το τριφύλλι σε κορυφαίο επίπεδο.

Παράλληλα ο Γιαννακόπουλος μίλησε και για την περίπτωση του Φακούντο Καμπάτσο και προχώρησε σε μια σπουδαία αποκάλυψη για τον Αργεντινό γκαρντ που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ερυθρό Αστέρα, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα προχώρησε σε live μετάδοση την Τρίτη στο Instagram και  το αφεντικό του τριφυλλιού ανέφερε μάλιστα πως αν υπήρχε ισπανικό σχολείο στην Ελλάδα, τότε ο Αργεντινός πόιντ γκαρντ θα είχε ήδη υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Δήλωσε με χαρακτηριστικό τρόπο:

”Αν υπήρχε σχολείο με ισπανικά θα είχε τελειώσει το θέμα” σχετικά με την περίπτωση του 32χρονου πλέι μέικερ, ο οποίος είναι δεδομένο πως στο τέλος της κανονικής διάρκειας θα αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα και διεκδικείται και από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments