Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Άντεξε στις…πιστολιές και ”καλπάζει” για το πρωτάθλημα στο Φάληρο

Παναθηναϊκός: Άντεξε στις…πιστολιές και ”καλπάζει” για το πρωτάθλημα στο Φάληρο

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Όλα βρίσκονται στο χέρι των πρασίνων...

Τα πλέι οφ της Super League βρίσκονται δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε και η αγωνία χτυπάει ”κόκκινο”, κυρίως για τους Παναθηναϊκούς και τους ΑΕΚτζήδες που οι αγαπημένες τους ομάδες δίνουν τεράστια…μάχη για τη κατάκτηση του φετινού Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Το ”τριφύλλι” παρά τα χτυπήματα που δέχεται κάτω από τη…ζώνη καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, έχει στρογγυλοκάτσει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας και δε λέει να φύγει.

”Μα ο Παναθηναϊκός παίζει για τα αποτελέσματα”, ”Μα θα ξεφουσκώσει”, ”Μόνο με πέναλτι μπορεί”, ”Είναι τυχερός ο Γιοβάνοβιτς”, αυτά και άλλα πολλά θα ακούσει κάποιος σε μια συζήτηση (από φιλάθλους διαφορετικής ομάδας) που αφορά τη φετινή πορεία των ”πρασίνων” στο Πρωτάθλημα, άλλα όπως φαίνεται οι παίκτες του Σέρβου τεχνικού αλλά και ο ίδιος ο προπονητής είναι εντελώς προσηλωμένοι στον πολυπόθητο στόχο της κούπας και το δείχνουν σε κάθε αγωνιστική, που παρά τα φάλτσα…σφυρίγματα, δίνουν και την ”ψυχή” τους σε οποιοδήποτε γήπεδο και αν παίζουν, κάτω απ’ όλες τις συνθήκες.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, αύριο Παρασκευή, πρόκειται να ξεκινήσει η fast track…προετοιμασία για ακόμη έναν ”τελικό”, αυτή τη φορά στο Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό. Ένα παιχνίδι που δε θα ήταν τόσο σημαντικό αν το ”τριφύλλι” έπαιρνε ότι του άξιζε στη 1η αγωνιστική των πλέι οφ, κόντρα στην ΑΕΚ στην ”OPAP Arena” ή αν τελείωνε τη δουλεία στη Λεωφόρο κερδίζοντας δύο από τους Βόλο, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, παρ’ όλ’ αυτά δεν είναι ώρα για…κλάψιμο αλλά για εγωισμό, πείσμα και ΜΑΓΚΙΑ.

ΜΑΓΚΙΑ με κεφαλαία διότι αυτό θα πρέπει να δείξουν οι ”πολεμιστές” του Ιβάν τη Κυριακή, για να είναι αυτοί που στις 14 του Μάη θα έχουν γιορτές και πανηγύρια για το ίσως πιο μάγκικο πρωτάθλημα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με τον ”σεληνιασμένο” Φωτάρα Ιωαννίδη και τον κέρβερο…Μπρινιόλι, ο Παναθηναϊκός καλείται να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο μία χρονιά που άπαντες στον σύλλογο κόπιασαν για να φτάσει σε τέτοιο σημείο η ομάδα.

Το δύο στα δύο πρέπει να γίνει και τη Κυριακή το βράδυ στις 14 του μήνα να πρασινίσει όλη η…Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments