Πολιτική

Σκέρτσος: Αποκλείουμε κυβέρνηση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ

Σκέρτσος: Αποκλείουμε κυβέρνηση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Κατηγορηματικά απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος, με την κυβέρνηση να ξεκαθαρίζει έτσι ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα συγκυβέρνησης της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ

Κατηγορηματικά απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος, με την κυβέρνηση να ξεκαθαρίζει έτσι ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα συγκυβέρνησης της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ, ακόμα και αν μετά τις κάλπες της 21ης Μαΐου, τα δύο κόμματα αριθμούν συνολικά περισσότερους από 151 βουλευτές.

Συγκεκριμένα, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 σημείωσε ότι «αποκλείουμε κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ με τις σκληρές γραμμές που έχει χαράξει. Μάλιστα, ο κ. Ανδρουλάκης δεν δείχνει κανένα σεβασμό στην ψήφο των πολιτών και “κλείνει” κάθε πόρτα παραγωγικής συζήτησης όταν λέει πως δεν βλέπει για πρωθυπουργό σε κυβέρνηση συνεργασίας ούτε τον Κυριάκο Μητσοτάκης ούτε τον Αλέξη Τσίπρα. Άλλωστε, η ΝΔ εδώ και μία τετραετία έχει αντιμετωπίσει με επάρκεια όσα προέκυψαν αλλά και με εντομότητα όσα δεν πήγαν καλά».

Η θέση αυτή του κ. Σκέρτσου, δίνει συνέχεια στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, το βράδυ της Πέμπτης, στη συνέντευξή του στο Star, ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ότι «δείχνει να έχει μια προσωπική εμμονή μαζί μου». «Έχουμε μεγάλες διαφορές με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη. Δεν χρειαζόμαστε την επόμενη ημέρα ασταθή κυβερνητικό σχηματισμό, χρειαζόμαστε σταθερή κυβέρνηση, μονοκομματική, όχι μονοχρωματική», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Αναφορικά με την απόφαση του Αρείου Πάγου για το «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη, σχολίασε πως «τα εκλογο- μαγειρέματα δεν αφορούν τους πολίτες. Εσείς (σ.σ. Ο ΣΥΡΙΖΑ) θα θέλατε μία εγκληματική οργάνωση στη Βουλή; Ο ΣΥΡΙΖΑ στο ερώτημα αυτό απάντησε με τη στάση του “Δεν ξέρουμε”. Είναι στα λόγια και μόνο δημοκράτες», είπε ο κ. Σκέρτσος.

Τέλος για την έκθεση ΟΟΣΑ ο κ. Σκέρτσος είπε πως «συντάχθηκε το 2022 με εκτιμήσεις χωρίς να περιλαμβάνει στοιχεία όπως την τρίτη αύξηση του κατώτατου μισθού αλλά και τα έκτακτα επιδόματα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments