Πολιτική

Debate: «Κλειδώνει» ο τρόπος διεξαγωγής – Ποια αλλαγή ζητούν οι δημοσιογράφοι

Debate: «Κλειδώνει» ο τρόπος διεξαγωγής – Ποια αλλαγή ζητούν οι δημοσιογράφοι

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Σήμερα Παρασκευή 5 Μαΐου αναμένεται να οριστικοποιηθεί ο τρόπος που θα διεξαχθεί το debate ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σήμερα Παρασκευή 5 Μαΐου αναμένεται να οριστικοποιηθεί ο τρόπος που θα διεξαχθεί το debate ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς για τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Για τις 12:30 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η τρίτη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής Βουλευτικών Εκλογών μετά από πρόσκληση της υπηρεσιακής υπουργού Εσωτερικών, Καλλιόπης Σπανού.

Εκτός από το debate, θα συζητηθούν και άλλα ζητήματα που τέθηκαν στη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής το Σάββατο 29 Απριλίου.

Τι ζητούν οι δημοσιογράφοι

Στο «τραπέζι» της Επιτροπής θα βρεθεί και η επιστολή των έξι δημοσιογράφων από τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας, που θα θέσουν τις ερωτήσεις στους πολιτικούς αρχηγούς.

Θυμίζουμε ότι συντονιστής της τηλεμαχίας θα είναι ο Γιώργος Κουβαράς από την ΕΡΤ που θα φιλοξενήσει τη διαδικασία, ενώ οι δημοσιογράφοι που θα συμμετέχουν είναι οι Ράνια Τζίμα (MEGA), Μάρα Ζαχαρέα (STAR), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΪ), Γιώργος Παπαδάκης (ΑΝΤ1), Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA) και Παναγιώτης Στάθης (OPEN).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments