Ελλάδα

Τρίκαλα: Θρίλερ με τον θάνατο 15χρονης μαθήτριας – Η ιατροδικαστική εξέταση θα δώσει απαντήσεις

Τρίκαλα: Θρίλερ με τον θάνατο 15χρονης μαθήτριας – Η ιατροδικαστική εξέταση θα δώσει απαντήσεις

Πηγή Φωτογραφίας: TrikalaVoice

Ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων είπε ότι λίγο μετά τις 1.17 τα ξημερώματα το πλήρωμα του ΕΚΑΒ μετέφερε στο νοσοκομείο την μαθήτρια, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα

Απαντήσεις από την ιατροδικαστική εξέταση αναμένουν οι γονείς της 15χρονης μαθήτριας που έχασε τη ζωή της ξαφνικά ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο των Τρικάλων.

Η μαθήτρια διασκέδαζε με τους συμμαθητές της, με τους οποίους είχε έρθει σχολική εκδρομή. Κάποια στιγμή, το κορίτσι δεν αισθάνθηκε καλά και έχασε τις αισθήσεις της.

Μιλώντας στο trikalaola.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων Κώστας Γρηγορίου είπε ότι λίγο μετά τις 1.17 τα ξημερώματα το πλήρωμα του ΕΚΑΒ μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων την μαθήτρια, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη στη μαθήτρια, δυστυχώς όμως τίποτα δεν στάθηκε αρκετό για την κρατήσουν στη ζωή.

Οι γονείς της κοπέλας ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν μέσα στη νύχτα όπου ενημερώθηκαν από ψυχολόγους του Νοσοκομείου για την τραγική κατάληξη του παιδιού τους. Ενώ αυτή τη στιγμή οι ψυχολόγοι βρίσκονται δίπλα και στους συμμαθητές της κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως είπε ο κ. Γρηγορίου, στο χώρο υπήρχε γιατρός, που έκανε και αυτός ότι μπορούσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Απαντήσεις για το τραγικό γεγονός θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει.

Πηγή: trikalaola.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments