Αθλητισμός

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Κατάντησε ρουτίνα η εις βάρος μας αδικία»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Κατάντησε ρουτίνα η εις βάρος μας αδικία»

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Χαρακτηριστικά ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Για ακόμα μία φορά εφέτος μία εις βάρος μας διαιτητική απόφαση, ο μη καταλογισμός πέναλτι στην ανατροπή του Σπόραρ στο 57ο λεπτό, αλλάζει τα δεδομένα του αγώνα. Κατάντησε ρουτίνα πλέον η εις βάρος μας αδικία».

Συγκλονιστικός Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Σιχαίνομαι τον εαυτό μου, είστε απάνθρωποι!»

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με άδεια χέρια από το Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό και σε συνδυασμό με τη νίκη της ΑΕΚ, είδε το… όνειρο του πρωταθλητή να απομακρύνεται. Ο Ίβαν Γιοβάνοβιτς μίλησε στην «Cosmote TV» και εμφανώς απογοητευμένος για το αποτέλεσμα.

Για το ματς: «Είναι φυσιολογικό. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ήταν ένα παιχνίδι όπου ο Ολυμπιακός ήταν πιο καλός από εμάς αλλά δυσκολευόμασταν να βρουμε λύσεις σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδού. Εμείς ήμασταν η ομάδα που χρειαζόμασταν τη νίκη. Δεν ήμασταν όσο χρειαζόταν να είμαστε καλοί για να πάρουμε τη νίκη».

Για τους παίκτες: «Οι παίκτες μου προσπάθησαν όλη τη χρονιά είμαι πολύ περήφανος, δεν μπορούσα όμως να τους βοηθήσω να κάνουν κάτι παραπάνω».

Για τους παίκτες: «Είμαι μόνο περήφανος για τους παίκτες μου. Για όλη την προσπάθεια και κυρίως την προσπάθεια τις τελευταίες 4-5 μέρες. Με αυτή τη χώρα, τους υπευθύνους, αισθάνομαι άσχημα γιατί έγινα ένας από αυτούς. Δεν έχω αισθανθεί πιο άσχημα. Γιατί έπρεπε σε μία απάνθρωπη κατάσταση με όλους, Σούπερ Λιγκ και ΕΠΟ, με βάλανε σε αυτήν την απανθρωπιά μα διαλέξω ανάμεσα στην υγεία των παικτών μου και τα όνειρά τους. Αυτή η κοροϊδία που μας δόθηκε μία χώρα. Ούτε να μπορέσουμε να κάνουμε κάποιον έλεγχο. Να επιλέξω να είμαι απάνθρωπος. Να επιλέξω μεταξύ των ονείρων τους και της υγείας τους. Το χειρότερο είναι πως να σταθώ εγώ; Ήταν μία πρωτοφανής κατάσταση που στο τέλος δεν νοιάζεται κανείς. Αλλά αυτό είναι τεράστια κοροϊδία. Η λογική ήταν να κατανοήσουν το πρόβλημα. Το θεωρούσα πολύ προσβλητικό που μας δόθηκε μία μέρα. Πολύ προσβλητικό. Εγώ είπα στην ομάδα σταματήστε όλες τις ενέργειες. Να παίξουμε. Έχω πάρει πρωταθλήματα και έχω χάσει. Αυτή τη στιγμή οι δικές μου οι ευθύνες είναι πιο μεγάλες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments