Lifestyle

Γιώργος Τσαλίκης: «Έκανα μνημόσυνο στον Γκουντάρα»

Γιώργος Τσαλίκης: «Έκανα μνημόσυνο στον Γκουντάρα»
Γιώργος Τσαλίκης: «Αυτοί στο πάνελ της Καινούργιου παθαίνουν και ταραχές, δηλαδή βλέπουν τις δηλώσεις και κάνουν όλοι μούτες»

Ο Γιώργος Τσαλίκης, κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με τον Γιώργο Λιάγκα, αναφέρθηκε και την κόντρα του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, μετά από σχετική ερώτηση του παρουσιαστή.

View this post on Instagram

A post shared by Γιώργος Τσαλίκης (@tsalikisgiorgos)

«Γιατί δεν το λύνεις αυτό να τελειώνεις;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γιώργος Τσαλίκης απάντησε: «Τι να λύσω; Έχει τελειώσει αυτό το θέμα. Δεν υπάρχει κάτι που με βαραίνει».

«Του ‘χεις κάνει μνημόσυνο κι έχεις φύγει παρακάτω;», συνέχισε ο παρουσιαστής και ο τραγουδιστής είπε: «Θα δω τίτλο στα sites έκανα μνημόσυνο στον Γκουντάρα. Θα το δω τίτλο αυτό και δεν θέλω καθόλου. Αυτοί στο πάνελ της Καινούργιου παθαίνουν και ταραχές, δηλαδή βλέπουν τις δηλώσεις και κάνουν όλοι μούτες. Έχει τελειώσει για μένα το θέμα, έχει τελειώσει».

«Η τηλεόραση με αγαπάει και κάθομαι πολλές φορές και σκέφτομαι ότι οι άνθρωποι που είναι σε πάνελ, κάποιοι είναι σπουδαίοι και από κάποιους δεν θα ήθελα ποτέ να ακούσω την άποψή τους σε μία παρέα. Οπότε το παρακολουθώ και σαν τηλεθεατής και πλέον παρακολουθώ την εκπομπή τους αποστασιοποιημένα. Εγώ έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου και τους έχω κατατάξει εκεί που πρέπει όλους και πορεύομαι», κατέληξε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments