ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Νίκος Παπαθανάσης
Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & - Υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Βόρειου τομέα Αθηνών

Νίκος Παπαθανάσης στο pagenews.gr: Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήρθε ποτέ καμία επένδυση

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στο Βόρειο τομέα Αθηνών κ. Νίκος Παπαθανάσης μίλησε στο pagenews.gr όπου αναφέρθηκε στις εκλογές της 21ης Μαΐου, τις μετεκλογικές συνεργασίες, τις μεγάλες επενδύσεις που ήρθαν στη χώρα και άλλα θέματα.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στο Βόρειο τομέα Αθηνών κ. Νίκος Παπαθανάσης μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε στις εκλογές της 21ης Μαΐου, τις μετεκλογικές συνεργασίες, τις μεγάλες επενδύσεις που ήρθαν στη χώρα και άλλα θέματα.

Νίκος Παπαθανάσης στο pagenews.gr: Για το σχέδιο “Δήμητρα” και τα τοπικά νομίσματα

Ο Αν. Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Παπαθανάσης τόνισε: “Πράγματι τίποτα από αυτά που έγιναν δεν ήταν το αυτονόητο γιατί στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήρθε ποτέ καμία επένδυση, να ξεκινήσουμε από εκεί. Εδώ θα έλεγα έχουμε μια μεγάλη επιθυμία και ένα μεγάλο αριθμό από εταιρείες, τεχνολογικούς πρωταθλητές που έχουν έρθει Microsoft, Pfizer, Google, Team Viewer και το σημαντικό είναι ότι αυτές οι εταιρείες τις προσλήψεις που κάνουν ένα 20% είναι Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό και γυρίσουν πίσω..”.

“Ακούγοντας λοιπόν τον κ. Βαρουφάκη για τη Δήμητρα, τον κ. Τσακαλώτο για τα τοπικά νομίσματα, ακούγοντας τον κ. Ζουράρι που άκουσα ότι είπε θα πάμε και με το Βελόπουλο και με το έναν και με τον άλλο. Ακούγοντας όλα αυτά οι ξένοι προφανώς φοβούνται και θέλω να σας πω και να σας εκμυστηρευτώ ότι τους τελευταίους 3 μήνες επειδή υπάρχει αυτό το θέμα με την απλή αναλογική όσοι μας επισκέπτονται στα γραφεία μας εταιρείες δηλαδή λένε πλέον ότι υπάρχει το country risk και θα περιμένουμε μέχρι να τελειώσετε να δούμε ότι σχηματίζετε η κυβέρνηση αυτή που εμπιστευόμαστε..”.

Νίκος Παπαθανάσης στο pagenews.gr: Για τις μετεκλογικές συνεργασίες

Ο κ. Παπαθανάσης αναφορικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες σημείωσε: “Το μόνο καθαρό μήνυμα ήταν αυτό το μήνυμα το οποίο η Νέα Δημοκρατία είπε ότι θέλει μια αυτοδύναμη κυβέρνηση. Ο τόπος έχει πολλές προκλήσεις μπροστά και πρέπει γρήγορα να λαμβάνουμε αποφάσεις. Εμείς δεν αλλάξαμε το μήνυμά μας αντίθετα βλέπετε τη μεγάλη σύγχυση που δημιουργεί και στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Ανδρουλάκης ο οποίος λέει δεν πρόκειται να συμφωνήσω ποτέ ο αρχηγός του πρώτου κόμματος να είναι και πρωθυπουργός..”.