Trash

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Του Χρήστου Μάστορα του αρέσει πάρα πολύ που είμαι σέξι»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Του Χρήστου Μάστορα του αρέσει πάρα πολύ που είμαι σέξι»

Πηγή Φωτογραφίας: OnLarissa

Το σχόλιό της για τα τρυφερά τετ α τετ του συντρόφου της με τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή, που σχολιάστηκαν - Δείτε το βίντεο

Τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη συνάντησαν, μεταξύ άλλων, οι τηλεοπτικές κάμερες σε εκδήλωση μόδας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας.

View this post on Instagram

A post shared by Garifalia kalifoni (@garifalia.kalifoni)

Το μοντέλο κλήθηκε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τη σχέση που έχει με τον Χρήστο Μάστορα, ενώ σχολίασε και όσα γράφτηκαν για το πόσο κοντά έχει έρθει ο τραγουδιστής με τη Δέσποινα Βανδή.

«Ο Χρήστος δε ζηλεύει καθόλου με τις σέξι εμφανίσεις, του αρέσει πάρα πολύ που είμαι σέξι. Ο Χρήστος έχει ένα τόσο μοναδικό στυλ που δε θέλω να επέμβω καθόλου. Μου αρέσει πολύ» είπε αρχικά.

Στην ερώτηση για τον αν εκείνη ζηλεύει απάντησε: «Εγώ εντάξει…». Αναφορικά με τις τρυφερές σκηνές του Χρήστου Μάστορα με τη Δέσποινα Βανδή, που αποτελούν μέρος του κοινού τους σόου στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονταν μαζί τη σεζόν που πέρασε, το μοντέλο σχολίασε: «Αν είναι δυνατόν; Είναι ένα σόου, το έχω δει τόσες φορές και γίνεται κάθε φορά το ίδιο και το ίδιο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments