Lifestyle

Τόρι Σπέλινγκ: Η οικογένειά της αρρώστησε από μούχλα – Τα παιδιά της υπέφεραν

Τόρι Σπέλινγκ: Η οικογένειά της αρρώστησε από μούχλα – Τα παιδιά της υπέφεραν

Πηγή Φωτογραφίας: NewBeauty

«Να ‘μαστε πάλι στα επείγοντα. Είμαστε όλοι άρρωστοι εδώ και μήνες. Γινόμαστε καλύτερα και μετά αρρωσταίνουμε ξανά», έγραψε η ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Instagram

Σε «ακραία» μούχλα εκτέθηκε για πολλούς μήνες μέσα στο σπίτι της η ηθοποιός Τόρι Σπέλινγκ και τα παιδιά της, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στα επείγοντα του νοσοκομείου, καθώς τους χτύπησε «καμπανάκι» από τις απανωτές αρρώστιες που πάθαιναν.

«Να ‘μαστε πάλι στα επείγοντα. Είμαστε όλοι άρρωστοι εδώ και μήνες. Γινόμαστε καλύτερα και μετά αρρωσταίνουμε ξανά», έγραψε η ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες που φοράνε μάσκες στα επείγοντα, όπου κατέληξαν εκεί λόγω της μούχλας στο σπίτι τους.

«Σκεφτόμουν λοιπόν, ότι αυτά συμβαίνουν όταν έχεις μικρά παιδιά στο σχολείο. Απλά φέρνουν συνεχώς αρρώστιες στο σπίτι. Αλλά, όταν φτάνουμε στο σημείο να είναι στο σπίτι άρρωστα περισσότερο από ό,τι στο σχολείο, έπρεπε να δούμε τι συμβαίνει», προσέθεσε στην ανάρτησή της στο Instagram η Τόρι Σπέλινγκ.

Η «Ντόνα», που γνωρίσαμε μέσω της δημοφιλούς σειράς «Beverly Hills, 90210» τη δεκαετία του ’90, ανέφερε ότι ήξερε πως συνέβαινε κάτι σοβαρό, αφού τα παιδιά της ήθελαν να κοιμούνται συνέχεια και όταν ήταν ξύπνια είχαν συνέχεια ζαλάδες.

Η Τόρι Σπέλινγκ αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι τα παιδιά της υπέφεραν από συνεχείς αναπνευστικές λοιμώξεις τους τελευταίους μήνες και εμφάνιζαν «ακραία» συμπτώματα που έμοιαζαν με αλλεργίες και δερματικά εξανθήματα ενώ ο 16χρονος γιος της, Λίαμ, διαγνώστηκε με φαρυγγίτιδα και είχε πολύ υψηλό πυρετό όταν πήγαν στα επείγοντα.

Μετά από έρευνα επιθεωρητών υγείας στο σπίτι που νοικιάζει η ηθοποιός, βρέθηκε άφθονη μούχλα, η οποία ήταν η πηγή όλων των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε η οικογένειά της εδώ και μήνες:

«Ξέρουμε τώρα ότι όταν το σπίτι χαρακτηρίστηκε επικίνδυνο για την υγεία και μη βιώσιμο, αυτό ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Τώρα το καταλαβαίνουμε! Είναι δύσκολο να ξεριζώσεις έτσι απλά μια τεράστια οικογένεια όταν όλοι αισθάνονται τόσο άρρωστοι και είναι διαρκώς στο κρεβάτι. Αλλά, τώρα θα φύγουμε από το σπίτι το συντομότερο δυνατό. Ψάχνουμε για ένα airbnb ή ξενοδοχείο μέχρι να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Από τον περασμένο Δεκέμβριο, η Τόρι Σπέλινγκ είχε αναφερθεί στα απανωτά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε η οικογένειά της, αποκαλύπτοντας ότι ο 6χρονος γιος της, Μπο, δεν πήγε σχολείο για 1 μήνα επειδή «είχε αρρωστήσει ξανά».

Ακόμα και η κόρη της, η 14χρονη Στέλλα, χρειάστηκε να νοσηλευτεί 2 φορές στο νοσοκομείο επειδή υπέφερε από ημιπληγικές ημικρανίες, ένα σπάνιο είδος ημικρανίας που επηρεάζει τις κινητικές λειτουργίες του παθόντα και μπορεί να επηρεάσει την ομιλία και την αίσθηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments