ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Μάκης Βορίδης
Υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής ΝΔ

Μάκης Βορίδης στο pagenews.gr: Η ΝΔ έχει μια συγκροτημένη πρόταση διακυβέρνησης

Ο υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής ΝΔ κ. Μάκης Βορίδης μίλησε στο pagenews.gr και αναφέρθηκε στις εθνικές εκλογές, τις μετεκλογικές συνεργασίες αλλά και για το δημόσιο τομέα.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής ΝΔ κ. Μάκης Βορίδης μίλησε στο pagenews.gr  και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου  όπου και αναφέρθηκε στις εθνικές εκλογές, τις μετεκλογικές συνεργασίες αλλά και για το δημόσιο τομέα.

Μάκης Βορίδης στο pagenews.gr: Για το debate των πολιτικών αρχηγών και τις μετεκλογικές συνεργασίες

Ο κ. Μάκης Βορίδης τόνισε: “Νομίζω το πιο ενδιαφέρον στοιχείο, μοναδικό μέχρι σήμερα παράδειγμα εκλογικής διαδικασίας με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι η πρόταση η οποία έρχεται από την Αριστερά. Γιατί το λέω αυτό; Έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και λέει ότι η πρώτη εκδοχή της κυβενρητικής θέσης του ΣΥΡΙΖΑ είναι η προοδευτική διακυβέρνηση. Όταν ρωτήθηκε τι είναι λοιπόν αυτή η προοδευτική διακυβέρνηση μας είπε ότι ήταν η διακυβέρνηση με τον Βαρουφάκη και από δίπλα θα ήτανε ο Ανδρουλάκης. Εν συνεχεία επειδή ο Βαρουφάκης υπενθύμισε τις γνωστές του θέσεις αυτές τις οποίες εφήρμοσε όταν ήταν υπουργός Οικονομικών δηλαδή δραχμή, κλείσιμο τραπεζών, κλείσιμο χρηματιστηρίου άρχισε και έλεγε αυτά ο Βαρουφάκης τα οποία δεν πρέπει να προξενούν έκπληξη γιατί ο Βαρουφάκης αυτά πιστεύει και αυτά προσπάθησε να εφαρμόσει όταν ήταν υπουργός Οικονομικών του Τσίπρα. Τότε ο Τσίπρας αντελήφθη ότι παθαίνει πολιτική ζημιά και μας παρουσίασε την προοδευτική διακυβέρνηση νούμερο 2. Σε αυτή δεν συμμετέχει ο Βαρουφάκης είναι μόνο ο Τσίπρας και ο Ανδρουλάκης και ο Βαρουφάκης δίνει ψήφο ανοχής..”.

Ο κ. Βορίδης υπογράμμισε: “Η Νέα Δημοκρατία λέει κάτι πάρα πολύ απλό θέλουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό, θέλουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση, θέλουμε καθαρή εντολή να κυβερνήσουμε τα επόμενα 4 χρόνια. Να συνεχίσουμε αυτό το οποίο κάναμε και να μην διακινδυνεύσουμε την κατεύθυνση και την πορεία της χώρας. Αυτό είναι κάτι απλό, σαφές και συγκροτημένο και καταλαβαίνετε ότι σε σχέση με το χαοτικό πράγμα που προτείνεται από την άλλη πλευρά νομίζω ότι η σύγκριση είναι συντριπτική. Βγαίνουνε τα νούμερα; Εγώ είμαι αρκετά αισιόδοξος ως προς την κατεύθυνση που θα δώσει ο ελληνικός λαός.