ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Ιωάννα Λυτρίβη
Υποψήφια βουλευτής ψηφοδελτίου Επικρατείας ΝΔ

Ιωάννα Λυτρίβη στο pagenews.gr: Η ΝΔ έχει ξεκάθαρο πρόγραμμα για το πως θα κυβερνήσει την επόμενη ημέρα

Η Ιωάννα Λυτρίβη υποψήφια Βουλευτής ψηφοδελτίου Επικρατείας ΝΔ μίλησε στο pagenews.gr όπου αναφέρθηκε στο debate των πολιτικών αρχηγών, το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, τις μετεκλογικές συνεργασίες κ.α.

Η Ιωάννα Λυτρίβη υποψήφια βουλευτής ψηφοδελτίου Επικρατείας ΝΔ μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε στο debate των πολιτικών αρχηγών, το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, τις μετεκλογικές συνεργασίες κ.α.

Ιωάννα Λυτρίβη στο pagenews.gr: Για το debate των πολιτικών αρχηγών 

Η κ. Λυτρίβη σημείωσε: “Αισθάνθηκα τον πρωθυπουργό τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη με τον οποίο συμπορεύομαι και μου έχει κάνει αυτή την τεράστια τιμή και να είμαι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας για να είμαστε μαζί την επόμενη κυβερνητική θητεία, αν ο ελληνικός λαός εμπιστευθεί την εντολή στη Νέα Δημοκρατία για να κυβερνήσει την επόμενη τετραετία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν πάρα πολύ ψύχραιμος και γνώστης των θεμάτων να κάνει την αυτοκριτική του, να παραδέχεται πράγματα, αστοχίες και κάποια λάθη ενδεχομένως, ταυτόχρονα όμως να δίνει ένα πάρα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα και στίγμα για το πως θα κυβερνήσει την επόμενη ημέρα χωρίς να δημιουργεί αγωνία για το τι περιμένει κάποιον αν ψηφίσει τη Νέα Δημοκρατία με ένα πρόγραμμα πάρα πολύ συγκεκριμένο. Σε όλα αυτά τα κρίσιμα ζητήματα των Ελλήνων πολιτών και το πως θα τα χειριστεί την επόμενη ημέρα..”.

Ιωάννα Λυτρίβη στο pagenews.gr: Για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας 

Για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας: “Όπως και εμένα δεν με γνωρίζατε και είναι λογικό. Ήταν μια επιλογή πολύ διαφορετική του Κυριάκου Μητσοτάκη, ένα ψηφοδέλτιο Επικρατείας που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Είδαμε απλούς πολίτες, ανθρώπους που έχουν εργαστεί και έχουν να αποδείξουν κάτι από τη δουλειά τους, που έχουν κριθεί μέσα από τη δουλειά τους και θέλοντας να συμβολοποιήσει κάτι ο πρωθυπουργός στον κάθε ένας από εμάς έκανε αυτή την επιλογή. Ως προς τις ποσοστώσεις μόνο μια αναφορά. Κοιτάξτε η ποσόστωση για την γυναικεία εκπροσώπηση δεν θα χρειαζόταν, θα έπρεπε να είναι αυτονόητη, ωστόσο όσο υποεκπροσωπούνται οι γυναίκες είναι καλό που υπάρχει. Σε κάθε περίπτωση δυναμώνει την ίδια την γυναίκα..” σημείωσε μεταξύ άλλων.