Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χορηγός του Μητσοτάκη

Νίκος Ανδρουλάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χορηγός του Μητσοτάκη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε την στάση του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση Κατρούγκαλου, τις υποκλοπές αλλά και τα σενάρια για τον επόμενο Πρωθυπουργό της χώρας

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 18 Μαΐου συνέντευξη στη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για τις εκλογές 2023, τους πολιτικούς του αντιπάλους αλλά και τους στόχους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Ανδρουλάκης αποκάλυψε τις κινήσεις του «την επόμενη μέρα», εφόσον κληθεί από τον κ. Μητσοτάκη ή από τον κ. Τσίπρα να συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας.

Αναφέρθηκε, ακόμα, στους εκλογικούς στόχους του ΠΑΣΟΚ και πήρε θέση για τα θέματα της πλούσιας πολιτικής ατζέντας των ημερών, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις με τον Γιώργο Κατρούγκαλο, τις επιθέσεις της Νέας Δημοκρατίας εναντίον του, αλλά και τα σενάρια για κυβέρνηση ειδικού σκοπού από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Γιατί πριν τον Κατρούγκαλο, δεν έβγαλε από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ τον Τσακαλώτο;»

Σχολιάζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ και την στάση του στην υπόθεση Κατρούγκαλου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είπε: «Σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία ο λαός έχει απέναντί του μία κυβέρνηση παρακμής, με ζητήματα που αφορούν την πολιτική, με απίστευτες δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη για Τέμπη και άλλα θέματα.

Και από την άλλη, έχει τον ΣΥΡΙΖΑ, που κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Είναι χορηγοί του Μητσοτάκη! Γι’ αυτό λέω ελάτε την Κυριακή να σπάσουμε την ομηρεία μεταξύ των δύο αυτών συστημάτων και ζητώ ισχυρή ψήφο στο ΠΑΣΟΚ.

Δεν είναι μόνο ο Κατρούγκαλος, όμως. Να θυμήσω τις «Πρέσπες του Αγαίου» – όλα αυτά είναι δώρα στον Μητσοτάκη. Τι είπε για τον φράχτη ο κ. Τσίπρας; Αντί να τον πληρώσει ο Ευρωπαίος φορολογούμενος, να τον πληρώσει ο Έλληνας, και τα άλλαξε όλα στο debate.

Γιατί πριν τον Κατρούγκαλο, δεν έβγαλε από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ τον πρώην υπουργό Οικονομικών του (σ.σ. Τσακαλώτος), που μίλησε για τοπικά νομίσματα;

Είναι δυνατόν να βγαίνουν Κασιδιάρης και άλλοι χρυσαυγίτες και να δίνουν «γραμμή» για τις εκλογές και, την ίδια μέρα, να λέει εδώ στο MEGA, σε εσάς, ο κ. Τσίπρας για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής; Να γιατί δεν ψήφισε την τροπολογία για την απαγόρευση Κασιδιάρη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments