Lifestyle

Νικολέττα Ράλλη: «Κατά τη διάρκεια της γέννας, ένιωσα ότι σβήνω, χάνομαι και δεν σταματούσα να κλαίω»

Νικολέττα Ράλλη: «Κατά τη διάρκεια της γέννας, ένιωσα ότι σβήνω, χάνομαι και δεν σταματούσα να κλαίω»

Πηγή Φωτογραφίας: newsbreak

«Δεν σταμάτησε να κλαίω και να λέω “γιατί θεέ μου;”. Δεν υπήρχε λογική, δεν ήθελα να πάω σπίτι φοβόμουν. Φοβόμουν ότι αν πάω σπίτι θα γίνει κάτι πολύ κακό», αναφέρει η Νικολέττα Ραλλή.

H Νικολέττα Ράλλη έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μεταξύ άλλων, μίλησε για την εγκυμοσύνη της, τις κρίσεις πανικού και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά την γέννηση της κόρης της.

View this post on Instagram

A post shared by Nikoletta Ralli (@nikolettaralli)

Η γνωστή παρουσιάστρια, θα βρεθεί καλεσμένη την εκπομπή «Μα-μάδες» και στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day ανέφερε μεταξύ άλλων: «Στα καλά καθούμενα εκεί που εγώ ξέρω και είμαι σίγουρη ότι είμαι μία γυναίκα που πιάνει την πέτρα και την στύβει και δεν μασάει πουθενά, ένιωσα ότι σβήνω, χάνομαι, θεέ μου βοήθεια.

«Δεν σταμάτησε να κλαίω και να λέω “γιατί θεέ μου;”»

Δεν σταμάτησε να κλαίω και να λέω “γιατί θεέ μου;”. Δεν υπήρχε λογική, δεν ήθελα να πάω σπίτι φοβόμουν. Φοβόμουν ότι αν πάω σπίτι θα γίνει κάτι πολύ κακό», αναφέρει η Νικολέττα Ραλλή.

«Ένα μήνα μετά την γέννα μου ξαναήρθε αυτή η μαυρίλα και κάθε μέρα μετά τις 15:00 το μεσημέρι κάτι με έπιανε. Ξεκίνησε στους 6 μήνες αγωγή για να καταφέρω να το ξεπεράσω. Τον θηλασμό τον σταμάτησα όταν έπαθα κάτι το οποίο δεν έχω πει μέχρι και σήμερα. Έπαθα πάρεση φωνητικών χορδών και δεν μπορούσα να μιλήσω», εξομολογείτε η Νικολέττα Ράλλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments